GTB nieuws 7 december 2022

 

Dec. 7, 2022
GTB 780
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD – VERVOLG.
AAN HET DUIZENDJARIGE RIJK VAN DE SATANISCHE MAFIA KOMT NU EEN EINDE.

Je ruikt het en ziet het aan de gedragswijze van alle regeringen op de aarde. Aan de tijd van hun Ruhling komt krakend een einde. De vorige episode nr 779 geeft dat in China al aan. Er circuleren berichten dat afstammelingen van de Ming Dynasty zich aanmelden om de totale macht in China over te nemen.

Leden van deze vereniging bevinden zich ook in het hoofdbestuur van Taiwan. Als bewijs brachten zij een gouden stoel uit de Ming Dynasty naar voren , die door 2 man ( een er van was BF.)niet te tillen was.

Dus daar in China staan ook grote ontwikkelingen voor de deur.
In Brazil pruttelt het verder, burger protesten bieden zich massaal aan.
De 12e December, 2022 datum schijnt een kardinale dag te worden, daar dan de nieuwe president zal worden aangesteld. ( gtb ; Men verwacht de officiële arrestatie van Lula)

Er is een nieuwe speciale eenheid van spaceforces in Amerika opgericht.
Zij vliegen reeds rond in anti zwaartekracht schotels en aanvals vliegtuigen. Deze voor ons nieuwe technologie zal binnenkort voor de mensheid vrij gegeven worden. De nieuwe basis bevindt zich in Florida.

Zoals U weet, wordt er hard gewerkt aan het einde….
Volgende week komt er meer info vrij….. BF.
BF geeft verder nog een hoop achtergronden met naam en toenaam vrij. ook uit de geschiedenis van de vroegere leiders van oost Aziatische volken , maar ik zal U daar niet mee vermoeien.

Hij is zeer deskundig op dit gebied en heeft toegang tot de allerhoogste kringen, omdat hij niet omkoopbaar en niet corrupt is. Zijn berichten zijn meestal to the point. Hij woont al zo’n twintig jaar in Japan en kent de historie van al de volken uit dat werelddeel, en is derhalve zeer geloofwaardig….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.