GTB nieuws donderdag 8 december 2022

Dec.8, 2022
GTB 781.

BRAZILIAANS LEGER GRIJPT IN EN NEEMT DE MACHT OVER.

BRAZILIAANS LEGER GRIJPT IN EN NEEMT DE MACHT OVER.

Ja, het kwam er al aan. De hele week werden in al invallen in de krottenwijken gedaan VAN DE GROTE BRAZILLIAANSE STEDEN en er werden talloze criminelen gearresteerd, en organisaties opgerold
Men is deze wijken aan het schoonvegen. Tenminste men probeert dat.

Het parlement is door de militairen afgezet en het verblijf van Lula is onbekend.
Het leger is op de hand van Bolsonaro, dat heeft zij reeds duidelijk gemaakt. Wat zij nu doen is niet bekend. Het kan zijn dat Bolsonaro geïnstalleerd wordt als echte winnaar van de verkiezingen, of dat men nieuwe verkiezingen uitschrijft.

De Braziliaanse grondwet voorziet in een volksprotest. Als het volk uit onvrede met zijn regering de straten opgaat en wekenlang protesteert dan zijn de militairen verplicht volgens de wet in te grijpen en het congres buiten werking te stellen, de orde en rust in het land herstellen.

Ook in de omgevende landen is het leger begonnen met zuiveringsacties in de steden en dorpen.
In El Salvador zijn afgelopen weken 56.000 criminelen opgepakt. In Peru en Chili zijn er ook allerlei acties begonnen…..

Dit alles is gericht tegen linkse krachten, die een verbond schijnen te hebben met de criminele organisaties.
Ondertussen is bekend geworden, dat Angela Merkel vorig jaar in 2021, door de militaire geheimdienst der Allianz gearresteerd werd en afgevoerd ( ik heb de video gezien van haar arrestatie.)

Ook zij is voor de keuze gesteld geworden om mee te werken of anders direct voor een militair tribunaal te komen. Net zoals alle anderen, die voor deze keuze zijn gezet, nam zij het aanbod van meewerken aan.

In hoeverre men nog eventueel van haar gebruik heeft gemaakt of nog zal gebruiken is verder niet bekend. Dit is weer een grote speler, die bij de Cabal wegvalt.

Ik zou zo graag eens zien, dat zulke arrestaties met tromgeroffel bekend wordt gemaakt. Dat zit er nog steeds niet in. Alles gaat geruisloos net als alle andere arrestaties , zoals van Hillary Clinton, Bill Clinton George W Bush, leden van het Amerikaans congres, Nancy Pelosi en andere hoogschalige corrupte leiders.

Verder zijn er geruchten, dat diverse Centrale Banken van de Rothschild Club faillissement hebben aangevraagd. Tevens hebben er weer 20 nieuwe landen zich aangemeld bij de BRICS Countries, onder leiding van Rusland, om hun valuta aan te sluiten op de goud gedekte roebelmand.

Het wachten is nu op de aanstaande crash van wallstreet.
Laatste nieuws; Alexander Collier; nationale garde is geactiveerd over de hele Verenigde Staten!!!!! geen verder nieuws tot nu toe….DE STORM BARST NU LOS….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.