Het plots

 

Het plots, je hoort het steeds vaker dat mensen plotseling sterven aan vooral een hart aanval en vele bloedstolsels… Vele van de gevaccineerde hebben nog steeds niet door dat ze een tikkende tijdbom zijn en ieder moment het afgelopen kan zijn voor ze.. Ook hun zullen plotseling overlijden…

Er zijn heel wat filmpjes van mensen die plots zijn overleden, zoals vele sporters die dood neervallen..  Hoe kunnen mensen die geprikt zijn dat niet willen inzien… ook de documentaire die nu net 2 weken online staat.. died suddenly

Gezonde volwassenen sterven plotseling over de hele wereld. In de afgelopen 18 maanden is de term ‘stierf plotseling’ naar de top van de ‘meest gezochte’ zoektermen van Google geklommen. De documentaire Died Plotseling , die op maandag 21 november in première ging op Twitter, beweert dat COVID-vaccins opzettelijk mensen hebben vergiftigd als onderdeel van een geplande bevolking controle. De film maakt de belangrijke bewering dat de informatie die het schenkt “de waarheid vertegenwoordigt over de grootste aanhoudende massale genocide in de menselijke geschiedenis”. 

Het pijnlijke is dat mijn hele familie bijna wel geprikt is en meerdere prikken hebben gehaald..

Ze kunnen plots overlijden.. Zo ook mijn moeder die 3 prikken gehaald heeft en mijn vader ondertussen 5 met griepprikken erbij… Ze willen niet inzien dat ik hun zo heb willen redden tegen deze genocide spuiten..

Vorige week was mijn moeder 72 uur niet op WhatsApp actief en dan krijg ik de zenuwen van waarom zolang niet online.. Ze is wel vaker meer dan 24 uur niet op WhatsApp, maar 3 dagen was wel heel erg lang…

Ik heb ook niet elke dag contact, maar ik hou het wel in de gaten of ze nog wel actief is op WhatsApp omdat mijn moeder ook plots kan overlijden, en dat ze eigenlijk een tijdbom is, net als vele van mijn familie, die niet weten dat ze een tikkende tijdbom zijn…

Niet willen luisteren

Het resultaat is dat vijf miljard mensen rondlopen als tijdbommen.  Gewoon wachten op een plotselinge dood. Wij de wappies, ook wel de verzetsstrijders van de 3de wereldoorlog hebben ze allemaal willen tegen houden en hun leven wilde redden.

Ik weet dat mijn familie zal sterven binnenkort, hun zullen een plotselinge dus overlijden.. 2 jaar lang sinds de vaccinaties zijn begonnen hou ik hier al erg rekening mee dat ik straks zonder hun verder moet. Mijn hele leven heb ik al meer dan alleen geleefd omdat vele jaren al geen contact meer had, eerst familie van mijn vaderskant en daarna familie van mijn moederskant..  Ik had geen echte band met mijn families doordat ik niet geaccepteerd werd door ze vanwege ik anders ben.. Tjaa nu is het mij duidelijk waarom..  Jarenlang heb ik mij afgevraagd waarom moest ik de zwarte schaap in de familie zijn..

Als ik straks hoor dat een familie lid of 1 van mijn ouders  is overleden is voor mij de klap minder, dan voor mensen die niet weten wat er gaande is. Ook al zal ik ook heel verdrietig zijn, maar ik heb dit al in deze 2 jaar al verwerkt een stuk, vanwege je weet waaraan ze gaan overlijden..  Je kunt het al een plekje geven, klinkt gek, maar zo voel ik dat wel…  Elke keer als ik op bezoek ben geweest, dan weet ik dat dat de laatste keer zou kunnen zijn…

Strijdbaar

nu ben ik trots dat ik dat mocht zijn en dat ik mijn taken die ik in mijn leven heb moeten meemaken dat ik die goed heb aangepakt, want de onrecht die ik mee moest maken en ik dat heb aangepakt. Vaak heb ik ook in de krant gestaan over de zorginstelling dat ik aanpakte vanwege de fraude en oplichting van bewindvoerders..

Ook was ik veel op twitter actief, op mijn eerste account die helaas is verwijderd door twitter, vanwege je de waarheid over de corona hoax niet mag vertellen en over wat er nog meer speelt in deze zieke wereld, zo stond ik ook in 2014 in de krant van de plaatselijke editie van NHD over de 20 interessante volgers uit Beverwijk/Heemskerk 

De zorginstelling

Zojuist las ik een oud bericht van mij terug van mijn oude blog over de zorginstelling en ja je moest af en toe wel even de humor opzoeken anders was het niet te doen en aan mij hadden ze wel een verkeerde.. als je eenmaal een strijder bent, dan blijft je dat ook..

Toen de zorginstelling ook moest sluiten, ben ik bij hun dagbesteding op het bord wat ze buiten hadden hangen vaak grappige teksten neergezet vanwege de sluiting.. Ik was namelijk echt blij dat ze moesten sluiten…  Alleen het trieste is dat ze gewoon weer een nieuwe instelling konden beginnen met nieuwe naam wat ze ook  vaak deed, want het was toen niet de eerste keer dat ze haar instelling moest sluiten!!!

Ook al was de strijd zwaar, wat ik mee heb moeten maken, ik liet wel de humor zien dat af en toe nodig was…

Het afluister apparaat wat op mijn slaapkamer was geplaatst wat helemaal niet mocht en ik vaak door dat ding zong en eigen tekst erbij verzon dat ik wel wist dat ze me aan het afluisteren waren…

 

corona hoax

Nu ook met deze corona hoax en wat er nog meer speelt in deze wereld is dat er vele filmpjes worden gemaakt met humor over Biden en al die andere cabal, waar je dan toch kunt lachen in deze tijd, wat je echt wel nodig hebt in deze tijd.. Want het is een behoorlijke strijd waarin we zitten… Teveel mensen zien totaal niet in wat er gaande is en verklaren ons voor gek..

Mijn vader denkt dat ik in een sekte zit gaf hij laatst aan, en mijn moeder gaf van de week aan dat ik teveel in door ga met het wappie zijn want ze gelooft niet hoe ziek deze wereld is…

Toen ik bij haar was en het nieuws was op de radio en het nieuws ging over Amerika vanwege dat er steeds meer bekend wordt over de fraude en ze een vreemde uitdrukking liet zien omdat ze niet in wil zien dat we worden voorgelogen.. Echt weer een vreemde blik, net als toen ik paar maanden terug aangaf toen ze vertelde dat ze op vakantie ging en als ze dan weer een injectie nodig zou hebben dat ze dat dan gewoon weer doet… ik gaf aan dat het haar lichaam was en dat ze er zuinig op moet zijn, en ook toen een hele vreemde blik… Het was echt een nare blik…

hopelijk geen lijdensweg

Ik hoop voor ze dat ze niet nog een lange zware strijd krijgen en dat het een lijdensweg gaat worden voordat ze sterven, en dat ze het liefst in 1 klap overlijden, ook naar maar om ze te zien moeten lijden, lijkt mij helemaal vreselijk. Helaas zie ik soms beelden van mensen die gevaccineerd zijn en die echt een flinke lijdensweg nog mee maken door die troep..

 

Ik weet dat de regering allemaal opgepakt gaan worden vanwege de genocide spuiten en het blijven promoten van deze gifspuiten! Ook iedereen die eraan mee heb gewerkt om te pushen deze spuiten zullen worden  opgepakt..

 

Wat we nu nodig hebben is liefde

 

Heel veel mensen gebruiken nog hun ego en zetten liefde op een andere plek en nu is het juist zo belangrijk om in deze tijd liefde voorop te stellen in plaats van hun ego..

We gaan straks wereldwijd een zware tijd tegemoet en dan heb je elkaar juist nodig..

De waarheid komt straks allemaal aan het licht..

De chaos zal enorm zijn. De mensen die ons weg zetten als wappies, hebben ons juist het hardste nodig.. Zelfs je eigen familie zet je neer als wappie en denken dat je in een sekte zit.. Ze zullen straks schrikken en denken van ja dan had ze al die tijd toch gelijk wat ze aangaf… En ze zullen inzien dat ik hun leven wilde redden.. Ik heb ze ook vaak aangegeven dat er wel middelen zijn die ze kunnen nemen, waardoor de giftige troep uit hun lichaam zal gaan, maar ze blijven met hun standpunt dat ik onzin vertel

Ik weet niet of hun de EBS zullen meemaken, want vele zullen voor de EBS helaas overlijden en die EBS komt nu heel snel…  en als ze het wel zullen meemaken zijn ze totaal niet voorbereid want ik geef ook aan dat ze voldoende eten en drinken in huis moeten halen voor 2/3 weken.

Het nieuws gaf nu ook aan dat mensen voorbereid moeten zijn en een noodpakket in huis moeten hebben en nog geloven mensen het niet..  Wij geven namelijk al langere tijd aan dat dit gaat gebeuren en dat ze ook flessen water in  huis moeten halen..

Best gedaan

Ik heb mijn best gedaan en meer kon ik niet doen…  Als ze het overleven en de EBS zullen meemaken, want 33% van alle vaccinaties waren placebo’s dus hopelijk hebben vele een placebo gehad..  ben ik wel benieuwd of ze hun excuus aanbieden omdat ze mij voor gek hebben verklaard…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.