GTB nieuws 9 december 2022

 

Nov. 9, 2022. …..9/11/2022 = 17. ….Q time.
GTB 782….. 7+8+2 = alweer 17…..Q time.

AKAKADABRA….HOLY BOLY….ZILCH….WHO KNOWS…?

Ja, er kan nu van alles gebeuren. Niemand die nog seintjes afgeeft.
Juan Savin, een close adviseur uit de Trump kring, schat in dat men Trump nog zal proberen te arresteren.
Wie weet het echt?? De Deepstate Cabal staat op omvallen.

Het leger staat overal klaar om in te grijpen…..rellen zijn er overal. Het dreigt uit de hand te lopen. Maar dat is maar een deeltje. Wij weten dat inmiddels de BIS IN ZUG MET DE ROTHSCHILDS IN HET ZAND AAN HET BIJTEN ZIJN.
FINANCIEEL LOOPT DE CABAL OP ZIJN LAATSTE BENEN.

Bij ons reizen er vragen. Komt er toch een beurscrash, of kunnen de white hats dat vermijden. Wij weten dat Duitsland gedraaid is en de Eu op sleeprouw achter zich aansleurt.

Ukraine verliest zijn support en daarmede zijn militair verweer. Steeds meer landen laten de USA ( de Biden Club ) links liggen. Daarmede aangevend, dat zij het moe zijn. Moe van alle intriges en gehoorzaamheid. Zij willen niet meer.

Toch zijn er steeds meer tekenen, dat de verkiezingsfraude ook nu in 2022 in de USA is toegepast. De federale staten regeringen krijgen dat steeds meer in de gaten. Steeds meer processen worden nu gevoerd, waardoor het volk wakker geschudt wordt. Ook de rechterlijke macht begint zich op het hoofd te krabben, zij worden nerveus.

De militaire activiteiten in de States zijn gigantisch. Zowel ter land, ter zee als in de lucht. Von der Leyen, de vrouw met de piemel, schreeuwt nog wel maar niet lang meer. Overal staan nu regeringsleiders voor paal, omdat overal de waarheid hen ingehaald heeft.

Wat kan zo’n gekloonde Rutte nu nog zeggen en zo’n gewiekste Kaag.
Je gaat je afvragen of Kaag ook een piemel heeft.

Want zij kwam plotseling als een duveltje uit een doosje op haar plaats. Dat was bij van der Leyen, eu, ook het geval en bij Arden van Nieuw zeeland en bij May en bij Merkel en bij Macron, die had een vrouw met een piemel.

Het is wel erg toevallig al die piemels en Homo’s getrouwd met piemels, zie de gay Obama, zie Pense, die hield van kleintjes, net als Biden….

Het wemelt in de top van mensen met seksuele afwijkingen van de normale standaard., Merkel is ook beschuldigd geworden door een slachtoffer, die de kleintjes , die door haar gepakt waren zelfs bij naam noemde……

Dus allemaal personen in de top, die makkelijk geblackmailed kunnen worden, en die ook deelnemen, tenminste de meesten, aan Satanische rituelen, met hun 33 metselaars graden.

Ik wacht op de eerste BOOOM met de publieke bekendmaking van arrestaties van top functionarissen. Men wacht kennelijk op Trump, dat hij de troon bestijgt en dat dan alle trossen over de hele wereld los gegooid worden. Dan is de grote Tijd voor het oogsten aangebroken.

WIJ WACHTER ER AL ZOLANG OP…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.