GTB nieuws 10 december 2022

 

Nov. 10, 2022
GTB 783.

SUPREME COURT OF THE UNITED STEEDS VERBIEDT WERELDWIJDE INENTING VOOR DE AMERIKANEN….

Gisteren verloren Fauci, Bil Gates en Big Pharma een grote rechtszaak .
Door de Supreme Court werd bepaald, dat de “vaccins” geen echte Vaccins zijn EN ZOO OOK NIET GENOEMD MOGEN WORDEN EN TEVENS niet meer gebruikt mogen worden op de markt.

Fauci en Bill gates en de Big Pharma industrie konden niet aantonen dat hun vaccins ziekten en besmettingen kunnen voorkomen, iets wat essentieel is voor een vaccin. Aangetoond werd door de wederpartij, dat in feite het tegendeel het geval is en dat de prikken veel ellende veroorzaken ook door het gebruik van een mrna stof, wat het DNA profiel van de mens op zijn minst aantast.

Daarmee opent men de mogelijkheid voor schadevergoeding en dat kan het einde betekenen van de criminele moordenaars bende, die achter deze pharma boys steken.

Het opent ook mogelijkheden om de autoriteiten aan te spreken, daar deze blindelings en ook bewust , zonder dat een reden was, experimentele injecties gepromoot hebben en bevolkingen min of meer gedwongen hebben die spuiten te nemen.

Zij moeten zich bewust zijn geweest van de eigenlijke achterliggende reden ; HET VERMINDEREN VAN DE BEVOLKING EN HET UITVOEREN VAN HET CRIMINELE DICTATORIALE PROGRAMMA 2030/2050 van de particuliere WEF organisatie.

 

WEF

De WEF heeft zijn dodelijke verslavende maatregelen vervroegd van 2050, naar het jaartal 2030!!
Dat, omdat Trump een spaak stak in het fietswiel. Na 4 jaren Trump besloot men nog meer versnelling toe te passen, daar er gevaar bestond, dat men het geplande programma 2050 niet volledig zou kunnen uitvoeren voor 2030, daarom. Begonnen zijn al in 2019 met de inentingen.

Echter dat overhaaste uitvoeren veroorzaakte fouten, die men niet op tijd zou kunnen toedekken of herstellen. En dat is een groot geluk voor de mensheid geweest. Zou men niet gestoord zijn door Trump maar gewoon het geplande programma hebben kunnen uitvoeren, dan was dat waarschijnlijk 100% geslaagd, met zeer weinig weerstand.

De Duitser zegt “Glueck muss man haben” en dat geluk hebben wij gehad. DE MENSHEID IS AAN HET WAKKER WORDEN EN KRIJGT IN DE GATEN WAT ER MET HEN AAN HET GEBEUREN IS.

De Nederlanders herkennen nu dat zulke smeerlappen als Rutte, Kaag, Hoekstra, Jette, en Jesse Klaver de leiders zijn, die het Nederlandse volk verkocht en verraden hebben, althans daar volop mee bezig zijn. Zij zijn allemaal lid van de Nazi groep van Nazileider Claus Schwab, van de Rockenfellor familie. Clausje werd afgelopen week gearresteerd door de Q forces, tijdens een conferentie in New York.

U zult straks alleen nog zijn kloon of avatar zien. Hij zelf is de klos.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.