GTB nieuws 11 december 2022

 

Nov. 11, 2022
GTB 784.

G 20, de G 7, BEIDEN ZIJN CABAL ORGANISATIES, SLECHT VOOR EUROPA, SLECHT VOOR DE WERELD EN OMGEKOCHTE WEF AANHANGERS EN UITVOERDERS.

Nou, zegt U, kom nou gauw, dat zijn “ ONZE LEIDERS”, die mensen weten wat zij doen…!!!!!
Inderdaad zij weten precies wat zij doen, zij voeren het WEF programma uit, waarvoor zij betaald worden. Waarvoor zij afgeperst en geblackmailed worden.

Deze clubs bestaan voor bijna de helft uit vrouwen met piemels, uit gay people en seksueel afwijkende mensen, afwijkend van de normale standaard…..en daardoor af persbaar, blackmail baar en corrumpeerbaar, in de huidige samenleving.
Nou, nou, nou, dat overdrijf je !!!

Welnu vertel eens waarom deze club NU, OP DIT MOMENT uitdrukkelijk akkoord gaat met digitale vaccinatie paspoorten, die men aan alle landen wil opleggen.

Wat in godsnaam hebben zij plotseling te maken met inenting van de bevolking.

WAAROM WILLEN ZIJ DAT IN GODSNAAM????

Dit vooral nadat gebleken is, dat de laatste inentingsseries, belazerderij is geweest en hoofdzakelijk gesteund en aangejaagd is geworden door dezelfde regeringen.

Hoe kan en durft men zulk een soort paspoort verplichting op te leggen, nadat nu allerlei rapporten verschijnen, hoe dodelijk de laatste opgelegde inentingen geweest zijn.

Hoe enorm de oversterfte is die nu op gang gekomen is.
Nu komen toch over de hele wereld allerlei rapporten naar buiten van verhogingen van kindersterfte, hersen schades, bloedklonters, aids, apenpokken, meningitis, een verlaging van het I Q gemiddeld van de nieuwe generaties, de zwart ogende kleine kinderen, de misgeboorten, etc. etc.

Hoe kunnen onze leiders midden in de maanden van openbaar worden van de gevolgen van die geadviseerde smerige spuiten toch maatregelen nemen, die hun burgers verplichten een digitaal vaccinpaspoort bij zich te hebben.( a la China ).

Dit, zodat zij, de regeringen, o.a. kunnen controleren of hun burgers de volgende door de staat opgelegde spuiten hebben genomen.
Zodat zij de weigeraars kunnen identificeren en vervolgen.

Daarbij aantekenend, dat zij het nemen en aanvaarden van injecties kunnen verplichten.

DAT IS TOCH EN ZIJN TOCH MISDADIGE MAATREGELEN, ZEKER NADAT GEBLEKEN IS, WAT DE GEVOLGEN ZIJN EN ZIJN GEWEEST VAN DE LAATST MIN OF MEER OPGELEGDE INJECTIES DOOR DE STAAT.!!!!!!!

Sinds wanneer eigent zich de Staat de macht toe om over de gezondheid van de persoon, de onderdaan, te beschikken, hem wel of niet ziek te maken, naarmate de pet staat.
Dat betekend met een terugblik op de laatste keer, dat de Staat het recht verkrijgt U de meest slechte rotzooi in uw lichaam te mogen spuiten .

REMEMBER.. GESCHATTE DODEN OVER DE WERELD VEROORZAAKT DOOR DE COVID INJECTIES TUSSEN DE 12.000.000 TOT 20.000.000 mensen, aldus verschillende bronnen in het internet.
EN dan hebben wij het niet over de verlamden, de voor hun levenslang gehandicapten mensen etc. etc. Helemaal nog niet meegerekend de DNA vervormden, die hun mensheid, zonder dat zij dat weten om zeep geholpen kregen door de mRNA toevoeging.

WIJ MOETEN GAUW UIT DE EURO EN GAUW UIT DE EU, HET DUIVELS NEST VAN DE CABAL…

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.