GTB nieuws 12 december 2022

 

Dec.12, 2022
GTB 785.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 12/12/22 ).

De wereld revolutie begint zich aftetekenen. In een hoop landen beginnen Cabal regeringen te wankelen.
In Brazil, waar Bolsonaro aan het hoofd van de militairen geplaats is, vinden nu razzia’s plaats en wordt er jacht gemaakt op vervente aanhangers van de corrupte Lula regering. Lula zelf is gevlucht.

Medewerkers worden gegrepen en direct geëxecuteerd.
Onrusten in buurlanden als Chili, Ecuador  en Argentina tekenen zich af.

Ook is er bij de geheime diensten onrust ontstaan, nadat afgelopen week Victor Wood, een zeer bekende en machtige wapenhandelaar vrijgelaten werd.

Vele secret services maken zich zorgen en verwachten grotere happenings nu.
Victor was een van diegenen, die 500 kilotonnen atoomwapens uit de gezonken russische duikboot, de Kursk, gestolen heeft en die heeft laten gebruiken bij de aanval op Japan in 2011. (Weet U nog die Tsunami.,,,, de kercentrales….)

Heden ten dagen verzakt het westen in een economische zelfmoord, als de bevolking niets doet. Allerlei economisch onverantwoorde maatregelen worden nu snel door de wankelende regeringen genomen. Macron is een van de beste jongetjes van de klas, hij zorgt ervoor, dat Parijs, de franse hoofdstad, af en toe zonder stroom zit en geen internet ter beschikking heeft.

De Cabal puppet doet het in de ogen van het WEF uitstekend.(gtb ; remember Claus Schwab werd gearresteerd afgelopen week in New York.)

In China draait de richting van de politiek zich om. Men verwacht dat binnen een paar weken alle maatregelen, die betrekking hebben de covid pandemie en de quarantaine worden ingetrokken.

Alle staatsmedia in China zijn begonnen met berichten uit te stralen, dat vanaf heden de covid ziekte gezien moet worden als een gewone verkoudheid, en als zodanig ook behandeld moet worden.

De quarantaine maatregelen zullen worden opgeheven.
Welnu daaraan kun je zien, dat er nu een andere wind gaat waaien na de grote opstanden in alle steden van China.
( Gtb ; het volk heeft meer macht, dan hen wordt toegeschreven).

Laatstelijk zijn er onbekende foto’s vrij gegeven, die het team van ontdekkingsreiziger Scot maakte, tijdens zijn ontdekkingsreis in Antarctica ( zuid-pool ) foto’s die gewag maakten van een andere cultuur in het verleden of zelfs een andere cultuur, die nog in leven is. (zie de latere ervaringen admiraal Bird in 1947.)

Daarna is het Scot team als vermist opgegeven. En er werd van hen niets meer vernomen. Echter sinds die tijd in 1912, is het gebied waar het overgaat verboden gebied voor alle landen en er is een verboden luchtzone ingesteld.

MAAR OOK DEZE BELAZERDERIJ ZAL WORDEN BEKEND GEMAAKT IN DE TOEKOMST.

(wordt vervolgd).

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.