GTB nieuws 13 december 2022

Dec. 13, 2022
GTB 786.

VERVOLG UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN ( 12/12/22 – GTB 785.)

De space forces zonden BF de voorgaande foto’s van een TR3B en een ruimte space craft. U ziet het, het zijn allemaal geen verhaaltjes maar pure werkelijkheid, de Space forces zijn ons in technologie ver vooruit.

BF vermeldt dat Netanyahu probeert een dictatoriale staat Israël te vestigen. Een z.g. Politie staat.
Maar dat zal hem niet lukken. Overal wordt nu weerstand georganiseerd in Israel. Men heeft zijn plannen door.

(Gtb; dat is hetzelfde als in Nederland, waar de Regering Rutte, de pedofiel, aan het hoofd, samen met Kaag, van het WEF, 3000 farmers hun land wil afpakken, om zodoende ernstige tekorten te veroorzaken in de voedselvoorziening van Nederland en andere landen.

Zelfs in het buitenland valt Rutte, de smeerlap leugenaar, nu op. Maar ook in Nederland reist nu het besef, wat de regering aan het doen is )!!!!??

Ook in Engeland wordt nu overal openlijk verzet gepleegd door stakingen. Men zorgt er daarvoor dat de gezondheidssector, qua ambulances en het vervoer naar ziekenhuizen niet gestoord wordt.
Men loopt nu daar de kans 39x sneller gedood te worden door een dokter, dan door criminaliteit…!!!

De Rothschilds in Frankrijk bevinden zich in staat van faillissement. ( als je de macht verliest, verlies je je klanten) de Familie zelf is naar Zwitserland, het plaatsje Zug, waar zich een financieel centrum bevindt en waar zij zeker een ‘vakantie huisje’, onder de grond hebben.

De Russische President Poetin heeft het westen verzocht Merkel te arresteren en voor een militair tribunaal te brengen. Maar het westen is nog teveel Cabal. ( zij was echter al in November, 2021 gearresteerd en heeft zich bij de Bevrijding Allianz aangesloten.- een dwangkeuze)

Verder is er een groot schandaal in Duitsland bekend geworden. Door de aanhoudende regens van de laatste tijd is er een ondergronds atoom vrije schuilplaats bunker ondergelopen met water. Men heeft er talloze kinderlijkjes uitgehaald.

Gebleken is dat deze bunker een centrum was ingericht voor pedofielen en seksueel kindermisbruik door hooggeplaatste elites.

Zo langzamerhand komen er allerlei misbruik schandalen naar buiten. Het is een ommekeer die niet meer te stoppen is en die zijn verloop moet doormaken, want de mensen worden eindelijk wakker.

De waarheid en de bevrijding staat voor de deur!!!!! Tanden op elkaar, het wordt waarheid slikken, gruwelijke waarheden….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.