GTB nieuws 14 december 2022

 

Dec.. 14, 2022
GTB 787.

JE MOET HET WETEN, ANDERS TREK JE VERKEERDE CONCLUSIES.

In deze tijd van kabbalisten en pedofielen hebben wij gezien en de conclusie getrokken dat deze dingen zeer eng met elkaar verbonden zijn.

Wij hebben gezien dat het aan de top van de regeringen wemelt van satanisten en pedofielen, vrouwen met piemels etc. Allen in die omgeving hebben bijna “ onschuldige “ seksuele afwijkingen, waardoor zij af persbaar worden, omkoopbaar , corrupt of makkelijk manipuleerbaar.

Ines Zorreguieta

Telkens weer stuit je bij nader onderzoek op deze feiten of vermoedens.
Neem het onderstaande artikel van Ines Zorreguieta, de zus van maxima. Zelfmoord zou zij gepleegd hebben.
Ach Ach zucht Nederland, wat zielig nou voor Maxima…. tjonge tjonge..

In fact is dat zoo. Maar wat klopt er niet. Waarom pleegt zo’n mooie vrouw plotseling zelfmoord in 2018, terwijl haar zus zo’n beroemdheid is geworden???

En daar zit hem de kneep. Hangend aan een deurknop door middel van een sjaal. Welnu bijna niemand weet waarom. Maar het is een symboliek van verraad. In pedofiele en satanische kringen is het gebruikelijk, mensen die op het punt staan als klokkenluider op dat gebied naar buiten te treden, althans van plan zijn dat te doen, worden gestraft door opgehangen te worden aan een deurknop van het ouderlijk huis , meestal geheel ontkleed.

Dit is het teken van verraadster. Dat is het lot wat velen ondergaan die willen praten en de pedo-satanische club willen blootleggen. Zij worden als verrader vermoord en anderen die dat uit hun gelederen van plan zijn hetzelfde te doen, worden gewaarschuwd, dat dat hun lot wordt.

In mijn directe omgeving was ook een gezin, waar dat gebeurde. De zoon, waar de ouders weinig contact meer mee hadden, pleegde ook “zelfmoord” hangend aan de deurknop van het ouderlijk huis, aan zijn stropdas, geheel ontkleed.

De ouders wisten niet hoe en waarom en hoezo, zij stonden voor een groot raadsel.
Welnu, Ines Zorreguieta was ook een dwarsligster, en was bezig met een onderzoek naar haar familie en vond verschrikkelijke bewijzen in haar familie van pedofilie en satanisch gedrag in haar familie.

Ook een vriendin Kate “pleegde ook zelfmoord” hangend aan een deurknop met een das.
Zelfmoord aan een deurknop is de grootste lacher. Dat kan niet. Dat is erg moeilijk. Als je opgehangen wordt, breek je meestal je nek, dat veroorzaakt de onmiddellijke dood , niet de wurging door het touw.

De klap van de val, de zwaartekracht doet zijn werk. Met een deurknop gaat dat niet. Dus het is duidelijk aanwijsbare moord en geen zelfmoord.

Als wij kijken naar Jeffrey Epstein, hangend aan een laken aan zijn bed in de gevangenis ook naakt, ook een symboliek uit de pedofielen wereld. Het is ook hier weer hetzelfde symbool.

( nu is dat in scene gezet, de man is niet vermoord, maar in beschermende hechtenis genomen, omdat zij hem nodig hadden en hebben voor meerdere processen, die er aankomen.)

( https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/26/de-deurkrukzelfmoord-van-ines-zorreguieta-2018/ )
Conclusie; Moord !!!!! Geen Zelfmoord…!!!!

 

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.