GTB nieuws 15 december 2022

 

Dec.15, 2022
GTB 788.

NEDERLAND WORDT BEWUST GEBRUIKT ALS PROEF COUNTRY.
HOEVER KUNNEN “ ZIJ “ GAAN.

KAAG, ALS VOORZITSTER van een WEF commissie, Rutte, Hoekstra, en andere kabinetsleden als leden van de WEF, vormen samen een team.

Een team die gericht en onherroepelijk langzaam, maar zeker onze economie de nek omdraait.!!!
Alleen hun gedrag al, om U een experimenteel, onvoldoende gecontroleerde covid injectie op te dringen is al genoeg om hen in het gevang te doen belanden.  ( per slot van rekening zijn zeker een groot aantal Nederlanders dood gegaan en/of invalide geworden door die spuiten.)

U bent geconfronteerd geworden met duivelse opsluitingen en beperkingen op economisch gebied. Dit alles door bewust aangejaagde angst, te sterven, als je de prik niet zou nemen.

Verder zien wij tekorten van personeel in het onderwijs, de zorg, de overheid NV ‘s, de treinen, de bussen, de elektriciteit, het transport, de politie, de brandweer, de belasting etc. etc.

Dan de belachelijke aanval op de grond van de Nederlandse boeren, ten einde zogenaamd de tekorten op huisvesting op te heffen, het tekort in sociale woningen en tegelijkertijd daarmee bewust een tekort veroorzakend in de voedselproductie .

Daarbij komt nog de onzinnige belasting verhogingen tijdens een door hen zelf veroorzaakte economische teruggang. Iets wat godsgruwelijk fout is en juist de teruggang in de economie versterkt.

Dus bewuste uiterst domme maatregelen.
EN VERTEL MIJ NOU NIET DAT ZIJ DOM ZIJN, DAT ZIJ NIET WETEN WAT ZIJ DOEN….!!!!
Neen, zij voeren een bewust programma uit om de economie van Nederland naar zijn moer te helpen. Zij voeren een programma uit, helemaal naar het voorbeeld van de WEF, agenda 2050/ 2030/ en nu 2022. ALS U DAT NU NOG NIET DOOR HEEFT , DAN SLAAPT U NOG.
DIT IS EEN DOOR DE POLITIEK BEWUST VEROORZAAKTE NEERGANG.

De inflatie naar 17%, ongekend in onze geschiedenis.
Hoe komt het nu dat in deze laatste 10 , 15 jaar overal de tekorten ontstaan. Te weinig ambulances, te weinig verplegend personeel, te weinig piloten, te weinig stewardessen, te weinig vrachtladers, te weinig politie, te weinig marechaussee. etc. etc. etc.

Dat is dus bewust gecreëerd.!!!!! DAT KAN NIET ANDERS, ZIJ ZIJN TOCH NIET DEBIEL.. Neen, dat zijn zij niet, dus dan blijft alleen die andere conclusie open. HET IS BEWUST BELEID….!!!!

En wij Nederlanders doen niets hiertegen, wij laten hen hun gang gaan. En groepje voor groepje die benadeeld worden staken en deleven het onderspit en wij helpen hen niet massaal. Wij zijn stom, wij wachten totdat ons groepje wordt aangevallen en weggevaagd…. groepje voor groepje

De vissers, de truckers, de piloten, de boeren, de vracht verzorgers, de politie, de brandweer, de zogenaamde wan betalers, etc etc etc.

Zien wij niet hoe de Brazilianen dat opgelost hebben, zijn wij de dokwerkers vergeten, hebben wij geen studenten meer.?????

Zijn wij gezapige slapzwansers geworden die alles slikken, zijn wij al zover gezakt, dat zo’n klein kliekje van een paar honderd man het leven en de veiligheid en vooral de vrijheid van 17 miljoen Nederlanders naar de klootten kan jagen.???????

Oja, ?! Nou nou dan zei het zoo… welterusten en zet netflix maar af…
Want morgen is er weer een dag…., dan kunnen wij weer kijken….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.