GTB nieuws 16 december 2022

 

Dec.16, 2022
GTB 789.

MIJN GEVOEL…; DE AFREKENING IS BEGONNEN..,,!!!!!!

Ja, mijn gevoel zegt het. De grote afrekening is begonnen.
Trump heeft de aanval geopend en in feite de mensen tot weerstand opgeroepen.
Hij heeft publiekelijk nu de aanval geopend op de censuur en de fake Media. De Deepstate heeft hij al duidelijk een paar maal genoemd en ook dat Q geen conspiracy of een verhaaltje is. Q is real!!!!

De waarheden rollen nu naar buiten. De Nationale Garde is nu overal actief, zij zijn officieel onder het legerbeheer gesteld. Overal vinden nu arrestaties plaats. De aanval op de Rothschilds is ingezet, de BIS en de Rockenfellors worden nu opgejaagd. Niet bevestigde Internet bronnen geven aan dat Minister President Rutte van Nederland reeds vervangen is in november 2020 door een kloon, een avatar, of dubbelganger, niet geverifieerde foto’s laten een enkelband zien. Aanvallen in het Europese parlement worden nu aan de lopende band gemeld.

Commissies rebelleren en roepen op tot waarheidsvinding. In de United States worden nu voor het Hooggerechtshof “president” Biden en “vice president” Harris aangeklaagd alsmede 388 congresleden wegens verraad en verzuiming van door de grondwet hen opgelegde verplichtingen.

In Zuid Amerika trekt het volk nu de straten op. Bolsonaro is weer voorlopig door het leger als president neergezet. Men jaagt nu op Lula, die ondergedoken is Legereenheden in de US nemen de bewaking over van de zuidelijke grens van de Verenigde Staten.

 

Martial law

Martial Law schijnt in werking getreden te zijn, zonder veel lawaai. Gisteren werden er meer dan duizend militaire vliegtuigen met responders aan waargenomen in een tijdsbestek van 3 uren.

Alle havens worden bewaakt door marine schepen , die op de rede liggen voor de havens en alles elektronisch monitoren.
Overal op de wereld sluiten nu centrale banken een voor een….

168 landen hebben zich nu aangemeld voor deelname aan de Nieuwe BRICS geldeenheid. Olietransacties worden niet meer afgerekend met oliedollars, maar in andere valuta’s.

De aanvallen op Big Pharma gebeuren nu openlijk en de CEO’s van Moderna, BionTech, Pfizer, Johnson & Johnson zijn gearresteerd, of op de vlucht geslagen of ondergedoken.

Medewerkers van hen aan de top worden nu overal gearresteerd.
Zij worden nu openlijk beschuldigd van genocide…..

U ZIET, MEN WORDT NU OVERAL ACTIEF, HET DUURT NIET LANG MEER. DE ZON IS VOOR ONS OPGEGAAN EN IS NIET MEER TE STOPPEN.
GOD IS MET ONS EN MET ONZE GEEST…..

 

GTB

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.