GTB nieuws 17 december 2022

 

GTB berichten komen van telegram af, en voor mensen die geen telegram hebben plaats ik het hier iedere dag, zodat mensen het toch kunnen lezen

 

Dec. 17, 2022….. Q dag.
GTB 790. (A)

EVEN EEN ZIJSTAP IN DEZE ZOGENAAMDE “GODDELOZE” WERELD.

Het hiernamaals bestaat. De zogenaamde zeven hemelen bestaan.
Neem even de tijd om rustig deze informatie op te nemen. Het is voor U belangrijk, het werkt rustgevend.
Even uit de stille derde wereldoorlog weg en even tot rust komend. Even een zijstap. Mijn ervaringen met oneigenlijke “ rare” gebeurtenissen.

Mijn leven is 23 keer zeer dicht bij de dood geweest. Van gifslangen tot ongelukken, van vallen en ingevingen van voortijdige waarschuwingen tot volledige bescherming.

Maar zoals een onbekend medium na een genezing van astma tegen mij zei. Jouw leven en je gezin wordt beschermd. Zij liet mij een tekening zien, die zij in volledige trans had ontvangen. Een tekening met 4 rozen , 2 grote en 2 kleine, die overgoten werden met vanuit uit een hoek komende gouden stralen. Toen schoot het door mij heen;
Ja,ja dat zal wel…!!! Mij een zorg …!!!

Doch later ging ik nadenken en herinneren en kwam tot de conclusie dat ik minstens 23 keer ontsnapt was aan de dood.

Door mijn reizen in de USA, CANADA, EUROPA EN DE JUNGLE VAN ZUID AMERIKA IS ER HEEL WAT OP MIJN WEG GEKOMEN….
VAN HET MEDIUM KREEG IK EEN FLESJE MET EEN VLOEISTOF WAAR IK DRIE DRUPPELS PER DAG VAN MOEST NEMEN.

Verbaasd pakte ik het aan. Hartdruppels zei zij, ik heb het al drie maanden in mijn kast staan en wist niet voor wie het bestemd was. Maar vannacht kreeg ik door dat het voor jou was. Ik dacht terug aan een maand daarvoor dat mijn hart raasde met soms 200 slagen per minuut, dat ik hartritme storingen had en dat ik in mijn vertwijfeling mijn overleden vader had aangeroepen, dat hij iets moest doen, bijvoorbeeld hartdruppels geven of zo, zodat deze moordende situatie ophield.

Het medium kende mijn klachten niet en wist niets van mijn gezondheid. Zij was het ook die mij een paar brieven overhandigde van mijn vader, die reeds een tiental jaren dood was. Zij had die in half trans ontvangen. Hij schreef dat het hem boven goed ging en dat de wereld een groot tranendal was.

De brief was doorspekt met 7 standaard uitdrukkingen, die hij tijdens zijn leven gebruikte. Zeer specifieke uitdrukkingen, die bijna niemand gebruikte, om mij te overtuigen dat hij het echt was.

overleden vader

Ik heb daarna mijn overleden vader vaker gevraagd mij te helpen in situaties, waar ik niet uit kwam. Bijvoorbeeld de gordelroos op mijn been, die naar binnen geslagen was, en mijn been zenuwen hadden aangetast, waar door ik mijn been elke twee minuten omhoog moest brengen, anders zou ik een messcherpe steek opzij in het been krijgen.

Na 6 weken niet kunnen slapen was ik aan de rand van instorten. Ik vroeg mijn vader te helpen, ik kon niet meer, of hij mij kon laten slapen en de situatie mee helpen oplossen. De nacht daarop viel ik in een verdovende slaap van 36 uur.!! De dag daarop ontmoette ik een oude kaartvriend, die gordelroos had gehad, die een recept gaf en een doktersadres.

De dokters waar ik geweest was, 3 stuks, zeiden je moet het uitzieken, het kan twee maanden, en zelfs een half jaar of langer duren.
De tweede dag ontmoette ik nog een oude kaartvriend, de tweede op rij, die ook gordelroos had gehad en naar dezelfde dokter verwees. Tien dagen later was ik van de gordelroos af.

Ook had mijn vader mij geholpen met zware aanvallen Astma, waardoor ik elke twee uur moest puffen en daardoor mijn longen in gloeiende kolen veranderden. De longartsen konden niets doen. Ook hier riep ik hulp aan en werd de dag daarop in contact gebracht met een medium, die mij doorverwees naar een groter medium, waar in trance een overleden dokter intrad en mij recepten gaf van natuurlijke bronnen om te genezen. Dat lukte ook.

Ik moest een fles Asytum de tiberon ( levertraan van een haai) halen bij een vissersbark. Op zoek naar de vissersbark, kwam ik langs de vismarkt waar ik een willekeurig visvrouwtje aansprak die met een knuppel en een hakmes een tonijn aan het slachten was. Zij keek mij aan, en zei ; U bent die man met astma he, U moet het laatste bootje hebben. (Nou, nou, nou…!!!!)

 

Daar stond mijn fles als laatste gereserveerd en de visser zei neemt U hem maar want ik weet niet voor wie die fles is!!!!!

Het was een van die kardinale momenten in mijn leven…..!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.