Dec. 19, 2022
GTB 792.

AANVAL OP DE DEMOKRATIE IN ONS BUURLAND DUITSLAND.

De truc met de hoed.
Schep een vijand uit een doosje, film alles, en neem binnen een paar weken een wet aan( die maanden lang voorbereid is geworden) dat alleen de regering kan en mag bepalen wat democratie betekend en mag zeggen wat wel en niet democratisch handelen is. ;

“Das Demokratie-Forder-Gesetz”
Dat alles is gebeurde in ons buurland Duitsland.
Een halfbakken Prins zou geprobeerd hebben de macht te grijpen en de regering omver te werpen. Massaal met duizend ( oudere) politie mannen heeft de Staat ingegrepen, maar zij hadden het ook met 10 politie agenten kunnen klaren.

Plotseling waren er terroristen en levensgevaarlijke groepen, die een staatsgreep wilden plegen. Doch ook dit hele scenario werd door internetberichten gauw geanaliseerd en ontrafelt. Er waren geen wapen depots en die anderhalve revolver die men vond was het ook niet echt.

Er waren ook geen vuurgevechten. Neen, niets van dat alles.
Dan werden er stormtroepen door de staat gebruikt, die niet echte stormtroepen waren.
Dat was ook allemaal niet nodig, Hoor de “top 20 radio” maar, die uitlegt waar het allemaal om ging.

Onder de titel “SO BEGINNT DAS ENDE DER DEMOKRATIE”, zie hierboven kunt U exact beluisteren wat de oppositie en waarheidsvinding kanalen er van vinden. Een zeer interessante uitzending, waar men de vinger op de exacte plek legt.

Inderdaad, zo verkracht je de democratie en en maak je een einde aan de burger rechten.
Hitler stak de Reichstag in brand. En deze jongens scheppen een terroristische organisatie, iets wat eigenlijk niet meer was, dan een groepje protesters vanuit een bepaalde hoek.

Misschien wel, opgezet door een sloppie geheime dienst, om een oorzaak te hebben democratische wetgeving de grond in te boren.
Als er nu een bestorming was geweest met duizenden gewapende jong opgeleide mensen, met het doel de regering met geweld omver te werpen, dan kan ik mij enigszins voorstellen dat men tegenmaatregelen neemt…… maar dit was een zwakke te vlug ingezette poging van de deepstate cabal om nog te redden wat er te redden valt. Erg doorzichtig en onzorgvuldig opgezet.

Verder is Nancy Pelosi, de drankzuchtige voorzitster van het congres en leidster van de democratische partij in de states gearresteerd en overgebracht naar GITMO, te Cuba, om voor een militair tribunaal te verschijnen
Daarmee schakelt men een wesp uit van de Cabal. Haar man is al 2 maanden geleden gearresteerd en voor een militair tribunaal verschenen in GITMO. Hij is veroordeelt tot levenslang en zit vast op GITMO.

Pelosi is verdacht van onder andere hoogverraad en poging tot moord op de (ex-“) president van de USA mr. Trump. Zij heeft opdracht gegeven tot moord en daarvoor ook honderd duizenden dollars betaald.
Bewijzen ten overvloede…..

Persoonlijk denk ik niet dat zij dit tribunaal zal overleven. Er is nog geen bekendheid aan gegeven maar ik heb al verslagen van een gedeelte van de rechtszaak gelezen….!
Zo ziet U, stille arrestaties van staats personen vinden plaats.

Als U goed opgelet heeft was ook de Macron , die aanwezig was bij de WK eindstrijd, niet de echte Macron, die wij kennen, maar een slechte kloon of kopie…. zij verdwijnen een voor een stillekens….
PS. ZOALS REEDS GEMELD IS OOK CLAUS SCHWAB IN NEW YORK GEARRESTEERD.,  zoals reeds gemeld.

GTB.

Wijdverbreide protesten in Duitsland vanwege de stijging van de energierekening, de stijging van de voedselinflatie en de toename van de immigratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.