IGTB nieuws 20 december 2022

Dec. 20. 2022
GTB 793.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN ( 19-12-22)

De Planetaire Allianz heeft de aanval op de Cabal nu openlijk ingezet. Het is nu een fact, dat China met de onderdrukking via de covid maatregelen is gestopt. Chinese scientists van de verschillende Chinese geheime diensten hebben na grondig onderzoek vastgesteld, dat de PCR test niet deugd en dat het Zogenaamde virus covid 19 niet bestaat. Dat het een uitgedacht hersenspinsel is van de Khazarian Maffia gepaard gaande met mind control wapens, om het volk te onderwerpen.

Overal worden nu testcenters en blokkades opgeheven en opgeruimd en de autoriteiten worden geïnstrueerd geen PCR test meer te gebruiken. Iedereen die nu nog ziek wordt moet het beschouwen als een kortstondige verkoudheid of griep en op vrijwillige basis 3 dagen thuis blijven.

Er wordt nu massaal jacht gemaakt op autoriteiten, die deze hoax welbewust volledig ondersteund en aangejaagd hebben. ( Rutte, let je op.!!!)

Ook Rusland maakt zich nu massaal klaar om de Ukraine binnen te vallen, zo gauw de grond hard gevroren is , zodat het de tankgewichten kan dragen. Ook maakt Rusland zich op samen met Duitsland en Servië ( die ook 600.000 man gemobiliseerd hebben om Zwitserland binnen te stromen om de daar ingegraven top- cabal op te pakken.

Volksopstand

In Peru is er sprake van een volksopstand, een soort wraakactie van de Inca’s, de macht terug te pakken, die hun 500 jaar geleden is afgepakt door de cabal achtige overheden. Ook daar vindt nu een cleaning plaats. Daarmede voegt zich Peru bij de andere rebellerende zuid Amerikaanse Staten.

In Italië en Spanje verschijnen berichten in de pers, dat de valse paus op het punt staat zich terug te trekken, cq aftetreden. ( gtb Het zou wel eens de laatste paus kunnen zijn, gezien de gigantische schade claims en pedofilie processen, die nu overal op gang komen – wat niet zegt dat het geloof verdwijnt)

Belarus heeft ook zijn troepen aan de grens van de Ukraine samen getrokken, klaar om binnen te gaan.
De Nato ( een door Rockenfellor opgerichte organisatie en niet door de landen zelf) is zo’n beetje uitgepoept.

Duitsland heeft zoveel obsoleet militair materiaal naar de Ukraine gestuurd, dat zij bijna geen verdediging materiaal meer hebben. Experts hebben berekend dat, indien Rusland binnen stroomt de Duitsers zich slechts 2 dagen kunnen verdedigen met de wapens die zij hebben. Maar insiders hebben Rusland laten weten dat de huidige regering verwijderd gaat worden en dat de nieuwe regering graag met Rusland samenwerkt om de West-Europese Cabal te verslaan.

De Nato Is praktisch bijna ter ziele….( wordt vervolgd)

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.