GTB nieuws 21 december 2022

 

Dec.21, 2022
GTB 794.

VERVOLG….
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. (19-12-22)

China is de grootste omwenteling aan het ondergaan. De grootste aller tijden. Benjamin Fulford ( BF ) schrijft over de afschaffing van allerlei covid onderdrukkende maatregelen die nu massaal worden afgeschaft.

Ook op reis gebied en quarantaine gebied vervallen nu de beperkende regels en vergunningen.
Gtb; China ondergaat een giga omwenteling. Het is het grootste communistische land ter wereld, doch heeft het door verschillende Indoctrinatie af te schaffen een geweldige economische groei bereikt.

Wonderbaarlijk genoeg is de bij uitstek de voorbeeldige slavenstaat van Claus Schwab zich aan het bevrijden van deze afschuwelijke misdaad tegen de mensheid.

BF wijst ook naar de omwentelingen in Zuid America. Zelfs in het zo rustige en toeristische Peru komen de afstammelingen van de Inca’s massaal in opstand. Wij weten, dat als het volk massaal in opstand komt dan is er uiteindelijk maar een partij die wint en dat zijn niet de onderdrukkers.

Nergens op de wereld houden dictaturen het vol. Overal worden zij vernietigt van binnen uit. Wij hebben dat kunnen zien gebeuren in Rusland met het Communisme. Bijv. Het vrachtvervoer op de weg. Voor elke vrachtwagen moest je voor vervoer een vergunning hebben. Doch bij het vallen van het regiem bleek dat 70% van het wegverkeer zonder vergunning reed en illegaal goederen vervoerden.

De mens zoekt altijd wegen om onder onderdrukking uit te komen.
Dus dictators zijn altijd tijdelijk. Zie Hitler, Musolini, Napoleon, Franco, Salazar, Pinochet, Alvarez, Castro, Chavez, Stalin, Alva, Lodewijk 14 , om er maar een paar te noemen.

De buitenaardse inmenging laat zich steeds meer zien in de vorm van plasma schepen, licht creaties, ufo’s en andere fenomenen. Voorlopig is het zaak om ons te concentreren op het hier en nu. Want nog zitten er overal Cabal leiders op plaatsen , waarvan zij met force verwijderd moeten worden. Doordat zij volledig klem zijn gezet met omkoping afpersing etc. is de keuze voor hen zitten blijven of de dood.

Dus zij zullen zolang mogelijk blijven zitten, totdat zij bij de lurven gepakt en verwijderd worden. In de VS wordt veel onrust gezaaid door de cabal met dubbelgangers van Trump, die gebruikt worden om tegenstrijdige berichten rond te strooien. De echte Trump zit echter veilig en beschermd als Chief Commandor en bereid zich voor op de overname van een staat in verwarring en chaos.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.