GTB nieuws 22 december 2022

Dec. 22, 2022
GTB 795.

KLEIN DOCHTER VAN PRESIDENT BIDEN; “ HET IS DE BROER ( ?) DIE NU PRESIDENT IS.” !!!!!

VOLGENS Naomi Biden, een kleindochter van Joe Biden, vertelde zij onlangs in een interview, dat haar opa 4 jaar geleden is gaan hemelen en dat de “tweeling broer” zijn plaats heeft ingenomen.
Plotseling zou hij, Joe, een Tweeling broer hebben gehad, wat helemaal niet bekend is. Dat zou zeker uitgekomen zijn, toen hij vice President was.

 

Hunter Biden

Dus wij hebben hier te maken met een Kloon. Naomi Biden gaf als reden aan, dat de familie de macht niet uit handen wilde geven.
Een logische reden. De Biden family is een crime family (daardoor betrekkelijk veilig voor vervolging), net zoals de Rockenfellor Family, de Clinton Family, de Nixon Family, de Ford Family, de Bush Family, .zelfs de Kennedy’s waren een crime Family, alleen John F Kennedy was geen crimineel, maar wel door criminele deals aan de macht geholpen ( natuurlijk door gemanipuleerde Cabal verkiezingen.)

Al die Presidenten zijn op hun plaats geholpen . Zelfs Eisenhouwer. kwam uit die kringen, volgens internet bronnen. Dat wil niet zeggen
dat het allemaal slechte presidenten waren, maar zij hebben allemaal hun zakken gevuld.

Het is wel een uitzonderlijk gebeuren, dat een kleindochter publiekelijk zulke uitspraken doet. Ook eigenlijk weer niet verbazingwekkend. Want momenteel komt er zoveel waarheid naar buiten over de Biden Family, met bewijzen en alles, dat het helemaal geen verbazing wekt, dat het criminelen zijn. De aan drugs verslaafde Hunter Biden met zijn laptop, de afperspraktijken, die naar buiten gebracht zijn door Rudy Giuliani en de rotzooi van President Biden zelf in de Ukraine en ook in de USA. Ook zijn dealings met China.

De Kennedy’s zijn rijk geworden door drank smokkel, de Rockenfellors door hoeren tenten en olie, de anderen door beursmanipulaties, sigarettensmokkel en puur criminele afperspraktijken…..
Dus de verkiezingen gaan qua manipulatie en malversaties terug tot in the fifties. Sindsdien heeft het amerikaanse volk niet meer echt zelf gekozen, maar door hun manipulatie in alle landen van de wereld, zijn er maar echt weinig regeringen, die na de tweede wereldoorlog echt door het volk gekozen zijn.

Laat staan de manipulaties en corruptie en blackmail van politici die voor de tweede wereld oorlog aan de macht waren of zijn gekomen.
De enige die niet een crime family ondersteuning heeft gehad is Trump. Hij is op de troon geholpen door de Q forces en de space forces. In het kader van de grote schoonmaak, die nu aan de gang is.

Ook onze regering in Nederland en alle regeringen in Europa zijn gemanipuleerd, bewerkt, afgeperst en omgekocht en neergezet.
Je ziet de hardnekkigheid en gevoelloosheid van die jongens en meisjes aan top. Die denken aan macht en overleving. Het volk interesseert hen geen ene moer.

Liever 800 miljoen naar een fake Ukraine oorlog dan fatsoenlijke betaling aan hun ambtenaren etc. In Duitsland is er nog nooit zoveel inname van belastingen geweest. En in Nederland nog nooit zo’ n zware belastingschroef en het wordt elk jaar meer en de voorzieningen voor het volk minder….Op de blaren zitten gaat zeer doen. Dat punt is nu bereikt….

ROOMIJSJES WEG EN KNOLRAPEN OP DE TAFEL….

dat is om wakker te worden…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.