GTB nieuws 23 december 2022

Dec.23, 2022
GTB 796.

HANGING BY THE NECK UNTIL DEAD. !!!!!!

JA, DAT GAAT WEER GEBEUREN EN WEL DEZE KEER BIJ EEN PERSOON die wij goed kennen. Namelijk de voorzitster van het Congres van de United States. NANCY PELOSI. Zij werd deze week door een Militair tribunaal tot de dood veroordeeld.

Verschillende crimes werden haar ten laste gelegd.
De hoofd crime was wel de bewezen poging tot moord, tot 4. X toe, op President Trump. Althans het organiseren en betalen ervan. ( o.a 3 miljoen US$.)

Er waren bewijzen van telefoongesprekken, geld overmakingen , verklaringen van getuigen etc. etc. niet de minste getuige was haar man. Die vrijwillig bewijzen aandroeg van door hem gemaakte telefoon opnamen etc.

Hij zelf was al veroordeeld voor 30 jaar of levenslang en zat vast in Gitmo. Hij zelf meldde zich vrijwillig aan als getuige tegen Nancy waar hij sinds 1967 mee getrouwd was, maar sinds 2007 geen intieme relatie meer met haar had.

Dat was niet het enige criminele act van Pelosi. Ook haar rol in te trachten de zoon van Trump te ontvoeren en te doden. Verder ook een aantal corrupte zaken , waar zij grote sommen geld ontving voor haar diensten van staats instanties.
Onder andere bij het aanprijzen van de oh.. zo safe corona injecties
ontving zij in het totaal 63 miljoen dollar.

Dan werd ook treason nog genoemd, dit ook in verband met de door haar geplande moorden.
Redenen genoeg om haar een aantal malen de doodstraf op te leggen. Maar per slot van rekening is een genoeg.
Haar executie datum is bepaald op 27 December, 2022. Te Gitmo ( Guantanamo Bay te Cuba)’

Verder is er sprake van het in verzekerde bewaring brengen van 388 congres leden, alsmede Biden( de kloon) en Harris in verband met de komende zaak bij de Supreme Court ( SCOTUS) van de Unites States.
Dit zoals reeds gemeld, dat deze club geweigerd heeft een constitutionele wet op te volgen, die hen verplichte frauduleuze handelingen bij de verkiezingen van 2020 te onderzoeken.

 

Fraude

 

Fraude zaken die door 100 congres en Senaatsleden waren aangebracht.
Daarmede hebben zij zich schuldig gemaakt aan treason..( hoogverraad)
Mocht de Scotus deze zaak weigeren dan maken zij zichzelf schuldig aan treason en zullen dan zelf door de militairen gearresteerd worden.

De zaak wordt behandeld op 6 Januari, 2023. Omdat er bewijzen zijn ten overvloede in verband met de blunte weigering is het nu reeds duidelijk dat deze 388 schuldig bevonden zullen worden. Maarja, je kunt het nooit weten. ( dat zie wel aan Micha Kat, die wederom het gevang in moet en niet vrijgesproken is .)

In geval van veroordeling door SCOTUS, DAN ZULLEN ALLEN, ( 388) opgepakt worden door de militairen en waarschijnlijk naar Gitmo overgebracht worden om terecht te staan voor treason voor een Militair Tribunaal. En dat gaan er niet veel overleven.

Tijd voor Rutte en zijn kliek om goed op te letten….zij kunnen daar veel van leren….!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.