GTB nieuws 24 december 2022

Dec. 24, 2022
GTB 797.

WEES NIET BEVREESD, DE TOEKOMST IS AAN ONS.

Er cirkelen op het internet waarschuwingen van A tot Z, van wat er allemaal staat te gebeuren en wat er aan komt.
Moet je dat allemaal geloven. Moet je dat allemaal voor waarheid aannemen. Je zou er direct bang van worden.
Mijn advies is. Neem er kennis van en doe wat je gevoel je ingeeft.

In mijn visie zal het allemaal wel meevallen. In de meeste regeringen heeft men al stiekem ingegrepen en zijn de zware jongens reeds vervangen door dubbelgangers, avatars en klonen. Ik ben er zeker van, dat de Allianz forces praktisch aan alles hebben gedacht. Zij zijn er helemaal op uit alles zo schadevrij mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zullen er wel hier en daar storingen zijn.

Dus het is helemaal niet raar om wat rijst, wat brood , toilet paper, en wat andere voedingsmiddelen in blik extra te hebben. Ook wat cash voor een of twee maanden, om uit te zingen. Just in case.

Er zullen landen zijn waar rigoureus ingegrepen wordt. Of rigoureus plaatselijke of Stedelijke acties.
Ook een zaklampje met extra batterijen kan geen kwaad doen, dat komt altijd wel van pas. Natuurlijk ook zorgen dat je genoeg benzine hebt, in case je je moet verplaatsen. En dat is eigenlijk alles. Waarschijnlijk zul je de spullen niet eens nodig hebben. Maar beter voorzichtig zijn. Want in deze tijden kunnen zelfs de raarste dingen gebeuren.

Komen er maatregelen van het leger uit, volg die dan op. Zij zijn ongetwijfeld in de picture. Verplichtingen door de regeringen opgelegd, volg die met wantrouwen, want zij zijn niet meer te vertrouwen, deze jongens. Dat hebben wij gezien met de voor de gek houderij met de spuiten van covid, en covid zelf, wat een normale griep was en is.
Dus wees daar voorzichtig mee. Neem absoluut geen spuit meer.

Zij, de regering zegt dat nu nog slechts 45.000 mensen per week een spuit nemen. Ik geloof daar geen sikkepit van. Zij hebben ons constant voorgelogen en bedrogen met hoeveelheden en statistieken. Zij bedriegen ons nog steeds op dat gebied. Want het zijn pedofielen, die geblackmailed en afgeperst worden, en geadviseerd worden door gewiekste psychologen.

Wij hebben dat ook gezien bij Pelosi, die 63 miljoen in de zak stak voor het aanbevelen van de inentingen. Wie weet hoeveel doden zij op haar geweten heeft.
Ook zij gaat over twee dagen hemelen en een lijkwade heeft geen zakken….

Dus maak U niet druk. Geniet van het extra stukje vlees, als u daar van houdt. Houd ook de oudjes in uw buurt in de gaten. Zij hebben uw steun nodig. Vergeet niet het is toch een soort film waar wij naar kijken. Een toneelstuk, wat voor ons opgevoerd wordt om ons wakker te maken

Een fijne kerstmis gewenst, na al die ellendige waarheid van het laatste jaar.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.