GTB nieuws 25 december 2022

Dec.25, 2022
GTB 798.

LAAT DEZE PEDOFIELE, CORRUPTE REGERING MAAR NAAR DE MAAN
LOPEN. ZIJ ZIJN UW AANDACHT NIET MEER WAARD.

U HEEFT HET NET NOG KUNNEN ZIEN, hoe een commissie voor onderzoek van satanische rituelen samengesteld wordt, die de satanische club moeten onderzoeken. (Volledig onder controle van justitie,) terwijl daar juist de schoen wringt. Wij hebben daar een spreekwoord voor ; “de Slager keurt zijn eigen vlees”

Met de meeste verontwaardiging verdedigen zij die houding. Kijk naar Grappenhaus, ik weet niet of hij pedofiel is, maar er is iets mis met die man. Dat zeg ik OOK bij Kaag, bij Rutte, bij Hoekstra, bij Klaver en nog meer van die halve garen.

Nu ben ik erg wantrouwend, zelfs nu nog en sorry, het kerstverhaal deugd ook niet. Vier het zoals U het voelt. Maar het blijft een verhaal. Ik heb honderden kathedralen bezocht en als je die aan de buitenkant ziet, dan lopen je de griezels je over de rug van de duivelse symbolen die door de beelden worden uitgedrukt. Dat.. alleen klopt al niet. Dan al dat gedoe op internaten, religieuze scholen , kloosters, zuster gemeenschappen, kinder foundations etc.etc, allemaal een rol spelend in seks trafficking en slavernij. De koorknaapjes, de monniken in hun pijen. Dan het Vaticaan met hun boodschappen , zich badend in bergen goud en diamanten.

Hun schijnheiligheid. Met hun pedofiele symbolen op hun kazuifels en kleding en gehaakt gewaden. De kinderlijkjes, in massa graven achter kerken en begraafplaatsen, ook achter internaten en kloosters…..!

Ik persoonlijk kotste van de rijkdommen, die ik zag in de catacomben van het Vaticaan, waar ik als jongen van 18 jaar toen nog in mocht, maar niet in een korte broek, op een van mijn lift vakanties en reizen.
Vooral nadat ik door de steden trok met mijn rugzakje, lopend onder de wasgoed straten van de armenwijken in de jaren 60.

Het verhaal van christus met 12 discipelen, prekend vanaf zijn dertigste, en water in wijn veranderend.. Met 33 gekruisigd en na 3 dagen verrezen uit het graf. Tientallen zijn hem voorgegaan op dezelfde wijze. Kijk de film “Zeitgeist” en je zult daar de namen en tijden horen.

Franciscus van Assisi, die het kerstverhaal creëerde in 1230 in opdracht van de toenmalige paus etc.etc.

Ik ga U echt niet de kerst verder verpesten. Ik heb altijd die tijd geweldig gevonden en dat doe ik nu nog met de fijnste herinneringen. Een speciaal super gevoel.

U heeft dat ook verdiend en laat de rotzooi de rotzooi, geniet van uw gezin, uw kinderen, uw vrienden, uw familie, uw kennissen, uw buren,
uw leven. U bent het waard, u bent uniek, dat U er bent mag U trots op zijn. Dat U in deze tijd mag leven, mag deelnemen en getuige mag zijn van een de grootste omwentelingen allertijden op aarde.

Misschien wel de grootste omwenteling van deze geschiedenis.
Kijk naar uw handen, zij zijn echt en kunnen bewegen. Weest blij dat U ze hebt en dat U ze kan zien bewegen….

Be Happy…

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.