Dec. 26, 2022
GTB 799.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 26-12-22)

2023 wordt het laatste jaar van de strubbelingen, die wereld momenteel nog ondergaat.
David Rene de Rothschild heeft de Dragon Family 5 biljoen aangeboden om hun vrijheid van handelen in het verleden af te kopen en in de toekomst geld voor verbetering van de aarde te investeren.

Dit werd echter geweigerd door de Dragon Familie.
Het is slechts een kwestie van tijd, dat de verbetering van de aarde plaats gaat vinden. 195 landen hebben intussen voor de verbetering gestemd en slechts 2 ertegen, het Vaticaan en de USA.

De USA vindt dat de bijbel de richtlijn moet zijn van het handelen van de mens, die over alles op aarde mag beschikken wat de wereld de mens kan geven.

Op zich een absurde onderbouwing….
In het nieuwe jaar moeten er drie koppen rollen. Die van de Paus, die van Biden en Elon Musk.
Drie plastic masker dragers, die hun rol trachten te spelen voor de Khazarian Maffia. De Jezuïeten zijn er achter gekomen dat hun leider reeds vervangen is geworden door een plastic masker drager en daarom moet hij weg.

Supreme Court

De ware reden is dat de katholieke gemeenschap de laatste uitspraken van de Paus idioot vonden en niet te tolereren. Biden is allang uit de roulatie , zoals wij weten. Een masker speelt zijn rol. Ook hij zal binnenkort verwijderd worden, waarschijnlijk al in Januari ‘23. , als de zaak speelt van de Supreme Court op 6 januari bijv., daarover hebben wij reeds berichten gestuurd.

Elon Musk’s rol is ook uitgespeeld, Hij heeft opgetreden als witwasser van gigantische vermogens voor de maffia en het Vaticaan. Zo is hij giga rijk geworden, maar treed nu binnenkort terug.

Een vertegenwoordiger van de keizerin van Japan is met 5 biljoen aan goud naar Zwitserland gegaan om het goud of de tegenwaarde daarvan in te zetten voor de verbetering van de wereld ( 5 biljoen waarde)

5000 miljard is geen kattenpis. ( gtb ; daarmee kun je 50.000.000 huizen bouwen van 100.000 euro.
Steeds weer over komen er weer berichten naar voren over deze keizerlijk nazaten….van Japan.
Het wordt nu ook financieel duidelijk, dat “de groten“ de financiële strijd aan het verliezen zijn.

De afgelopen maanden hebben de vijf grote companies ( o.a amazon, google, twitter, facebook etc.) 11.7 biljoen aan waarde verloren op de beurzen. Dat is een teken aan de wand.

Benjamin Fulford, onze waardevolle berichtgever, is deze week aan een moordaanslag ontsnapt, daar zijn wagen gemanipuleerd werd met gas en rem, op afstandsbesturing.

Als er geen haag in de weg had gezeten zou hij zich te pletter hebben gereden aan de verkeerde kant van de autobaan. Wij danken het universum voor de bescherming, die hij gekregen heeft…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.