2023 zal mijn jaar worden!

 

Fotoshoot by Bartje Schiedam in 2006

Elk jaar op oudejaarsdag zeg ik tegen mijzelf dat het een goed jaar wordt. Elk jaar valt dat flink tegen, ook al werden afgelopen jaar wel beter dan voor 2018. Alles voor 2018 was echt behoorlijk slecht vanwege mijn jarenlange depressies, maar sinds mijn naam wijziging is het alleen maar beter en beter geworden.

ik voel aan alles dat 2023 echt mijn jaar gaat worden.. Alles zal zoveel beter worden..  Ook zal ik verhuizen naar een ander mooier huisje waar ik mij eindelijk thuis ga voelen…  Dit gaat echt mijn jaar worden..

Vorige week kwam alles even binnen vanwege ik mijn hele leven hoe die is geweest even terug kwam in mijn geheugen, met de vraag waarom moest ik dit allemaal meemaken hoe mijn leven is geweest en vooral mijn jeugd!

Als klein meisje kon ik in de ogen van mijn familie niks goed doen..  Zelfs in het openbaar liet mijn moeder weten dat ik niet goed was bij mensen… Waarom deed ze dat in het openbaar? Vroeger speelde ik bij een drumband en hoorde een aantal jaren geleden dat mijn moeder allerlei vreemde dingen zei over mij, haar eigen kind, waarom praat je zo over je eigen kind?

Nu zie ik duidelijk waarom en zie ik dat ik de onrecht openbaar moest maken, om de mensen in te laten zien wat er gaande is in de wereld wat niet goed gaat. Al het duistere in deze wereld aan het licht brengen dat is mijn doel in deze wereld. Ook voel ik dat er nog iets groots gaat komen waarvoor ik hiervoor op aarde ben en ik voel steeds meer wat mijn doelen hier voor zijn. Ik heb al aangegeven er klaar voor te zijn.

De laatste weken zie ik mij echt veel veranderen waardoor ik heel positief ben naar de toekomst die gaat komen.. Helaas noemen vele mij nog een gek, maar straks zullen ze dat echt nooit meer zeggen.. en kijken ze op naar mij in plaats van mij uit te lachen..

 

 

Ik kom van andere planeet

Ik zie mij zelf door mijn leven een outsider en ben anders dan de normale mens. Nu zie ik de laatste tijd dat ik echt van een andere planeer kom, een planeet waar alleen maar liefde is en waar ze om elkaar geven zoals ze zijn.

Mijn ziel moest hier op deze aarde komen waar het duister zoveel is en ben hier om de liefde over te brengen naar de mensheid. Helaas werd dat gezien als de zwarte schaap in de familie..

Ik kom hier om een nieuwe wereld te creëren. Een mooiere wereld voor mens en dier.. De wereld waarin we nu leven is zo ziek en corrupt en we zijn met meerdere hier op aarde gekomen om de liefde over te brengen en hier op aarde een mooiere wereld weer van te maken..

Verandering

De wereld staat namelijk nu voor een hele grote verandering.. Het zal beginnen met een kwantumverschuiving. Vele mensen hebben al een tijd het gevoel dat we naar een andere tijdperk gaan..  Als je ook dit gevoel hebt en je denkt dat alleen jij dat in jou omgeving ziet, ben je niet de enige. Wereldwijd zijn er vele mensen die dit zien en dat er ook echt een nieuwe verandering staat te gebeuren.

Er zal een enorme kosmische doorbraak plaats vinden en zal een immense verschuiving zijn, dat iedereen zal gaan raken naar een 5D dimensie spiritueel. Dit zal een nieuwe tijdperk van de aarde worden.

De ego van de mens van verdwijnen en zal over gaan op alleen maar liefde..

De oude aarde is bezig met een totale desintegratie en een pool verschuiving dreigt. De vorm van deze verschuiving is nog niet bekend, maar we gaan zeker weten een toename van verschillende weersveranderingen ervaren wereldwijd.

We leven nu in een enorme doorbraak kosmische begrip en krachtiger dan ooit. De goddelijke plannen die nu staan te gebeuren kan niks mis gaan.

 

In de bijbel staat alles ook wat er staat te gebeuren, dus mensen lees de bijbel.

 

De toekomst wordt zo mooi

2023 zullen de zachtmoedige de wereld overnemen en het kwaad zal weg zijn, hierdoor zal de wereld een heel stuk mooier worden en er zal geen armoede zijn en is iedereen gelijk. Geen ziekte meer en mensen zullen voor altijd zijn op aarde..

Iedereen denkt alleen nog met zijn hart, en niet meer via zijn ego…

 

Ik was altijd een van de rustigste en nu is het mijn tijd! Tijd om de wereld te laten zien wie ik ben!!

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries
Een gedachte over “2023 zal mijn jaar worden!”
  1. Hoi Didi,
    Ben blij met jezelf !
    Het is onmogelijk het iedereen naar de zin te maken, dat weet je ook wel.
    Ik wens je een geweldig 2023 toe !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.