GTB nieuws 27 december 2022

Dec.27, 2022
GTB 800.

DE GROOTSTE BELAZERDERIJ UIT DE GESCHIEDENIS VAN NEDERLAND EN DE WERELD.

Hoe is het in godsnaam mogelijk geworden… welnu het sluipt, het kruipt , net als WD40 kruipolie.
Het dringt langzaam door in alle hoeken en gaten. Tot in de poriën van de gemeenschappen en de mensheid. Hier koopt men om, daar verleidt men en filmt dat, zodat zij die mens kunnen afpersen.

Het gaat heel voorzichtig maar wel goed gepland. Vooral target men politici , die een vreemde seksuele kriebel ( bijv. Pedofilie of transseksueel) hebben of zijn. En men beïnvloed hen, na hen klem te hebben gezet, dat zij de voor de afperser de gewenste maatregelen hebben genomen. Als men de video van Kay Griggs heeft gezien, dan weet U en kunt U zich een voorstelling maken van hoe dit allemaal kan ontstaan. En vergis je niet, het gaat diep, onvoorstelbaar diep. Zoals ook de Nederlandse ex-bankier Ronald Bernard beschreef.

Hij werd uitgenodigd ( wat een privilege is) om deel te nemen aan seks feestjes, daarna aan satanische rituelen en daarna aan het pijnigen en verkrachten van kinderen. Des te hoger je in die kringen wil komen, des te groter de gefilmde crime, tot het afmaken en vermoorden van kinderen toe. Dat was ook bij Bernard zo. Hij weigerde EN KON TOEN ZIJN BANKCARRIERE EN RIJKDOMMEN VERGETEN….

Hij werd verguisd, opgesloten in een inrichting en alle financiën werden hem afgenomen door de “club”. Daaruit kun je de conclusie trekken, dat bijna alle momenteel aan de top verblijvende politici en bankiers en top jongens uit het bedrijfsleven met deze dingen te maken hebben gehad, of nog steeds te maken hebben, anders zaten zij niet op die plaatsen. Nee, nee, neen, dat is niet overdreven, want deze praktijken zijn al zo’n honderd jaren aan de gang en langer.

Dus het is echt niet raar dat het zich over de hele wereld heeft verspreid. Dus de club die er achter zit heeft veel macht en geld vergaard. Zij bepalen de richting van de staat.

EN ZO KAN HET DUS OOK GEBEUREN DAT MEN VANUIT ALLE REGERINGEN DE COVID INJECTIES, AANGEMOEDIGD HEBBEN. INJECTIES DIE NAUWELIJKS GETEST ZIJN EN GEEN VACCIN GENOEMD MOGEN WORDEN, EN WAAR BEKEND VAN IS DAT ZIJ DODENLIJK KUNNEN ZIJN, DOOR ALLE REGERINGEN ZIJN DEZEN BLINDELINGS EN SLAAFS AANGEPREZEN EN GEPROMOOT GEWORDEN, ZELFS ALS ZIJ ZICH IN EEN EXPERIMENTEEL STADIUM BEVINDEN EN NIET VEILIG ZIJN.

Dan is het ook verklaarbaar, dat men in hetzelfde kader de bevolking dommer maakt. Dat is het onderwijs wat inzakt, de sociale wetten worden langzaamaan afgepakt, de onderdrukkende wetten worden versterkt. De controle neemt toe, en de maatregelen van politie worden harder en harder. En dit gebeurd tegelijkertijd over de hele wereld. Terwijl wij ook kunnen constateren, dat al die topjongens en meisjes seksuele afwijkingen hebben en lid zijn van een specifieke particuliere wereldorganisatie. HET WEF ( wereld economische forum). Ook stellen wij vast dat zij allen deze politieke ideologische ideeën rond bazuinen en ook allemaal lid zijn van die rare wereldclub en daardoor ook de aangegeven richtlijnen van deze club volgt. Of U dat nu leuk vindt of niet.

MEN DOET HET GEWOON, WANT ZIJ HEBBEN GEEN ANDERE MOGELIJKHEID.

Dus wij moeten dat stoppen, wij hebben geen keus….!!!!!!
BEGRIJPT U WAT ER AAN DE HAND IS…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.