GTB nieuws 28 december 2022

 

Dec 28, 2022.
GTB 801.

WIJ WORDEN OOK BELAZERD MET HET KLIMAAT..

VOORAL BANG GEMAAKT.
Natuurlijk doen wij alles verkeerd. Wij produceren teveel afval….
( neen, dat doet de industrie, die U van alles wil aansmeren, zo aantrekkelijk mogelijk. Een zakje in een zakje , in een doosje.)
Alles qua verpakking , zijn de jongens, die ons ervan beschuldigen en het zijn de corporation die het doen. Zij houden al een kleine honderd jaar goedkope, gratis, niet vervuilende elektriciteit tegen en beschuldigen ons ervan, dat wij door het verbruik bijdragen aan vervuiling. De corporation, hakken de wouden om voor hout, meubels , en onnodige versierselen dat doen de mensen niet.

Oja, dat is ook een mooie, de waterspiegel gaat omhoog, iedereen gaat in de lage landen verzuipen. Waanzin. Stel wij gaan het zout uit het water halen ( destaliniseren) met de gratis energie en wij gaan overal woestijnen bevloeien, bossen scheppen, landbouw uitoefenen, dan zakt het water peil in de oceanen. Vooral als wij ons grondwater automatisch op peil gaan houden, door de gratis energie, die wij nu gaan opeisen van die viezerikken, die het voor ons weghouden.

Dat zijn dezelfde die ons veroordelen , dat wij er de schuld van zijn, dat de aardbol vervuild. En zij eisen dat wij voor dat vervuilen gaan betalen, net alsof wij de vergunningen uitreiken aan het bedrijfsleven voor die vervuiling.

Het ijs op de noordpool zou volgens hun schijnheilige rapporten al in 1980 verdwenen zijn. Het laatste jaar 2022, is er 30% bijgekomen.
En waarom moeten particulieren op het idee komen om de plastic meren op de oceanen op te ruimen en niet de overheden.

Waarom nemen de particulieren de uitdagingen op om opnieuw bossen te creëren door bomen te planten en niet de overheid.
De grote roof, die het bedrijfsleven met toestemming van de Overheid, pleegt op de nationale resources. Wie stopt die. Dat zijn de particuliere organisaties, die proberen die georganiseerde roof van het bedrijfsleven te stoppen en dan moeten de mensen een milieu tax betalen, net alsof zij de boel vervuilen en de oorzaak zijn van de ellende.

Want wij zijn de zwijnen…. niet het bedrijfsleven. Maar wie is er dan schuld aan de gruwelijke olie vervuiling die in de onder ontwikkelde landen plaats vindt. Zijn wij dat .??? Of is dat het bedrijfsleven…

Wij helpen mee aan de opwarming? Er zijn rapporten uitgekomen dat de gemiddelde temperatuur de laatste 50 jaar een halve graad is gezakt.

Dat wordt volledig genegeerd. Dat komt de groene jongens niet uit.
Ik zou zeggen Klaver ga op het dak zitten met je partij want je slaat voortdurend een modderfiguur met je opmerkingen en ideeën.

Je bent echt niet zo clever ( = verstandig) als je denkt.
Je moet maar gauw weggaan met je onverstandige kinderachtige geschreeuw. Jij bent een van de moordenaars van het milieu.

Realiseer je je dat….en hoepel op….!!! Met die groene idioterie.!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.