GTB nieuws 30 december 2022

 

Dec. 30, 2022,
GTB 803.

DE DEEPSTATE IS NOG STEEDS ACTIEF GENOEG, DUS OPPASSEN GEBLAZEN.

@ Getty

Dat geeft meteen de precaire situatie aan. De aanval op Gitmo, Cuba was vermoed, gezien het aanwezige aantal mariniers op Gitmo..
Ja, als je topleiders en topfunctionarissen van het belangrijkste land ter wereld gaat veroordelen en executeren, dan is een reactie van die club voor de hand liggend.

Het geeft ook aan de gespannenheid tussen verschillende onderdelen van de strijdmacht. Wie heeft gelijk, wie heeft de macht en wie heeft de kracht. Wie is voor Biden, wie is tegen…!!! Orders zijn orders en die moeten worden opgevolgd is de slogan. De mariniers aan boord van de drie aanval helikopters weten waarschijnlijk echt niet dat zij voor de Deepstate vechten. Het zijn speciale eenheden die hun opdrachten uitvoeren. Het kan best zijn, dat men hen verteld heeft, dat zij de Deepstate gaan aanvallen, die Gitmo heeft bezet of overgenomen.

Zo, die jongens weten dus niets. Het zijn korte slagkrachtige battles waar in zij terecht komen en waar geen vragen gesteld mogen worden.

Dit geeft tegelijkertijd aan, dat het moeilijk is in te schatten in hoeverre de Deepstate in de militaire command is ingedrongen.
Nu hebben de White Hats en Q forces dat echt wel gepeild., maar 100% procent zeker ben je nooit. Er zullen nog wel meer verassingen in het verschiet liggen.doch de White Hats zijn op alles voorbereid.

Pelosi was gearresteerd begin december dit jaar, op een biljoenen fundraising voor Macron en zijn kornuiten om de Ukraine te helpen tegen de Russen. ( Eigenlijk om de Deepstate financieel te redden)..Er zijn op de fundraising meer big guys gearresteerd, maar dat is ook geheim gehouden. Zo wordt de een na de ander uitgeschakeld.

Er zijn al heel wat Deepstate leiders en supporters gaan hemelen. De grootsten zijn vervangen door plastic maskers en klonen
Zoals Biden, Macron, Merkel, Musk, Pence, mcConnel, Brandson, Bush, Schiff, Newson, Trudeau, Johnson, Elisabeth, toen die nog leefde, Rutte, en vele vele anderen. Deze zijn wel of niet in dienst van de Deepstate of van de Q forces. Ook dat is moeilijk te achterhalen.

Wij kunnen echter niet verliezen, want de strijd is in principe achter de rug. De Deepstate raakt steeds meer leiders kwijt en is failliet, alle producerende resources zijn hen ontnomen en niemand wil hen meer verder financieren. Het verzet tegen deze duistere krachten, die met Evil spelen alsof het niks is, neemt steeds meer toe.
Steeds meer landen wenden zich af van de Biden administration en willen ook Macron en Trudeau niet meer ontvangen.

Maar zoals U ziet bij Gitmo, zij blijven gevaarlijk. En onberekenbaar.
De afgelopen week zijn er 5 aanslagen gedaan op Trump. Daar mee komt het aantal bij mij op 30, maar het zullen er ongetwijfeld meer zijn.

Doch het grossen Spiel is gespeeld. De Ukraine zal onderling worden opgedeeld, en daardoor houdt deze Evil-Staat op te bestaan ( dat is mijn opinie tenminste….)

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.