Je bent niet alleen

 

Je bent niet alleen, We zijn met miljoenen mensen wereldwijd die wakker zijn en die in zien wat er gaande is in deze verschrikkelijke wereld. Alles wat je hebt geleerd blijken leugens te zijn… Het merendeel wat je hoort in het nieuws zijn leugens.. Tig jarenlang zijn we voorgelogen over alles, maar dan ook echt alles..

Vele mensen zien het nog steeds niet in dat ze slaven van de roverheid zijn en vinden het maar gestoord als de mens niet werkt.. Er zijn helaas ook mensen die niet kunnen werken..

Belasting

Iedereen die werkt moet belasting betalen, iets waar je zelf voor gewerkt hebt!! Hoe kunnen mensen dat niet inzien… Waarom moet je geld inleveren waar je zelf gewerkt voor hebt…  Je bent gewoon een slaaf!!

Als je iets koopt betaal je btw, als je een auto koopt betaal je wegenbelasting ect.. Koop j een hond, moet je hondenbelasting betalen… waterbelasting, gemeentelijke belasting.. Overal wat je maar kunt bedenken moet je belasting over betalen.. en nog vindt iedereen dat maar normaal!!! Dat is niet normaal!!!

Tijd dat iedereen stopt met zijn belastingaangifte, belasting betalen ect!! Het is van de pot gerukt dat je overal maar aan gaat betalen!!

Pensioen

Je moet tot je 67ste werken en dan ben je oud en dan mag je van je pensioen genieten, van wat je hebt gespaard…  en dan ben je vaak al zwakker en kun je al veel niet meer doen!! De griepprik die je vanaf je 55ste geloof ik gratis kunt krijgen, daarmee gaat je immuunsysteem meer en meer mee achteruit.. Hierdoor ontwikkel je alzheimer en vele andere ziektes.. Dit is het walgelijke systeem van de roverheid van je hebt jaren voor ons gewerkt en nu ben je oud en mag je snel overlijden, dus krijg je een griepprik gratis… zodat je met de jaren alleen maar zieker gaat worden en sneller overlijdt!!

Leg je werk neer, en betaal geen belasting meer

Het is nu de hoogste tijd dat heel de wereld laat zien dat ze klaar zijn met dit systeem en al het werk neer legt, dan is het gauw afgelopen met de criminele kabinet wereldwijd!!

Wij als mens pikken het niet langer meer om als slaaf te moeten werken en dan nog eens belasting ook te moeten betalen!! het is genoeg geweest van tig jaren als slaaf behandeld te zijn!!

 

Energierekening

Net als de energierekeningen die zo verhoogd zijn en mensen dit maar ook betalen!!!

Ik heb mijn energierekening verlaagd naar paar tientjes…

krijg ieder jaar flink bedrag terug, en ze hadden die van mij flink verhoogd, en ik betaal nu bijna niks aan de energie ;).

Het is dat ik al een tijd weet wat er staat te gebeuren, en dat we overgaan op gratis, dus druk maak ik mij niet… Het licht heeft namelijk allang gewonnen van het duister, alleen de mensheid moet nu eens snel wakker gaan worden en inzien dat ze voor de gek zijn gehouden en dat hoog tijd is om op te gaan staan!!!

Wake up

Mensen kom uit je coma, en sta op!!! Je staat er niet alleen voor!!

Heel veel mensen zijn ontwaakt… Nu is het jou tijd om te ontwaken!!!

Jong, oud, donker, licht, het maakt niet uit wie of wat voor werk je doet, sta op!!!

LEG JE WERK NEER!!! 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.