GTB nieuws 1 januari 2023 update

 

Jan 1, 2023
GTB 806.

INEMINEMUTTE 10 pond Rutte, INEMINEMUTTE 10 pond Kaag,
HEER A.U.B, VERLOS ONS VAN DEZE GODSGRUWELIJKE PLAAG….

Het is een dubbele gedachte; wie moet hen nu wegjagen.?
Moeten wij dat zelf doen, of moeten wij wachten op de Q en Z Forces?
Het antwoord is gemakkelijk. Wij natuurlijk.

Wij zijn zelf verantwoordelijk voor onze regering. Zij komen uit ons voort. Door onze tolerantie hebben wij hen gedoogd en steeds meer toegestaan. Dus wij zijn verantwoordelijk voor hun zitten, voor hun gedrag, voor hun daden.

Gaan zij te ver, dan moeten wij dat controleren. En als de club, ( de oppositie) die hen moet controleren niet actief iets doet, dan moeten wij hen ook verwijderen. En dat is nu in Nederland het geval. De oppositie doet zogenaamd wel wat, maar dat is een schijn gevecht.

De. Enige echte weerstand is FVD, Omzigt, Haga , de rest zijn Zitters en deugen niet voor hun job.
De bijbel zei het al. “Velen zijn gekozen, maar weinigen zijn uitverkoren..”

Wilders sputtert, maar bijt niet, Gideon Van Meijeren bijt.
Maar dat is maar een roepende in de woestijn, en wordt door de rest aangevallen en getrapt. Kijk zelf hoe die debatten zijn. Je haalt er zo het onechte uit.

Dus wij moeten massaal aan de slag. Het is niet anders. Die anderen, de Q forces en Z forces, die hebben de handen volledig vol. Die pakken eerst de crisiscentrums aan. Zoals Ukraine, Zwitserland, China, America.
Daar kunnen wij niet op wachten het duurt nog jaren voordat zij echt bij ons zijn. Welnu het kan vlug gaan, vlugger dan vlug, maar dan nog ,HET NEEMT ZIJN TIJD. En die tijd moeten wij benutten. Dat is onze plicht.

Organiseer U, want deze misdadigers hebben zich tot de tanden gewapend en zullen iedereen trachtten mee te sleuren in hun ondergang. Met andere woorden, zij kunnen nog heel wat kwaad aanrichten , heel wat goede dingen vernietigen.

Dus het is zaak, dat wij er ons mee gaan bemoeien. Wij hebben een enorme steun in de rug van de forces. Ook de onzichtbare spirituele krachten staan aan onze kant. Het EVIL zit aan de andere kant.

Het kindermisbruik, de satanische heerschappij, het misbruik tot in de top gelederen. Tot aan het koningshuis toe.
Het is ook duidelijk, dat men U vernietigen wil, ausradieren noemen zij het. Wij zijn voor hen ongedierte geworden.

Er komen van die kant uit geen wistle blowers. Die worden afgemaakt voordat zij de mond open kunnen trekken. Het systeem waar wij ons in de wereld bevinden is door en door verrot. Ik zei het al en het is doorgedrongen tot in de haarvaten van onze samenleving. Het onderwijs, de wetgeving, het handelen, het onderdrukken, het wijs maken, het censureren, het financieel uitpersen , de intolerantie, het dwars liggen, het in elkaar knuppelen en noem nog maar een paar gewelddadigheden.

Neen het staat vast. U moet aan de slag, liever vandaag dan morgen. Er is inderdaad geen ontkomen meer aan. Ga het thuis en in uw vrienden en kennisenkring bespreken…..het is echt tijd. Alle alarmsignalen zijn afgegaan. Het wachten is op U. De burger….Burger van Nederland, ik, als vertegenwoordiger van de oude generatie, ik klaag U aan…!!!

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.