GTB nieuws 1 januari 2023

Jan.1, 2023
GTB 805.

HET GOUVERNEMENT PROBEERD U ZIEK TE MAKEN…. DOE UW EDELE OGEN OPEN….please….

Ja, geloof mij maar. Het is zeer duidelijk. Ik ga dat U hier bewijzen.

1. Waarom hebben zij van U geëist om U te laten inenten met een onvoldoende getest injectie serum, wat nog experimenteel van aard was ook en eigenlijk een gehele vrijwillige deelname was. De gevolgen op korte en op lange termijn van de injectie zijn in het geheel niet onderzocht. Ook niet door het Gouvernement.

2. Waarom dwong men U maskers te dragen, die Uw inname van zuurstof ernstig ( 30% ) beperkt en U gedwongen werd daardoor uw eigen uitgeademde bacteriën weer in te ademen.

3. Waarom laat de regering toe dat de militairen chemtrails veroorzaken, met hun vliegtuigen waardoor de zeer giftige stoffen als strontium, barium, en aluminium en dergelijke in de atmosfeer gebracht worden, juist bedoeld om U deze giffen te laten inademen. Het gebeurd nog steeds.
Waarom laat men deze luchtvervuiling bewust toe met gevaarlijke giffen. Deze giffen zitten ook in de kerosine van gewone verkeersvliegtuigen.

4. Waarom heeft men zo achterlijk en niet wetenschappelijk het zogenaamde gevaar van Covid 19, ( wat nooit bestaan heeft ) klakkeloos geaccepteerd. En gedaan alsof het de zwarte pest was. Zonder dit grondig te controleren.

5. Waarom heeft men U opgesloten en uw vrijheid beperkt, zonder dit wetenschappelijk te onderbouwen en aftegaan op experts die zeer nauwe relaties hebben met de producenten van de injectie serums.

6. Waarom heeft men de goede medicijnen, die bekend waren zoals
Ivermectin, ChloxyChloroquine, Azytromycine en andere middelen verboden en bewust van de markt gehaald.
En andere medicijnen toegelaten, die 30% van de zieken killed..

7. Ondanks het feit, dat nu uitgekomen is dat het geheel belazerij is heeft men nog steeds niet een onafhankelijk onderzoek ingesteld.

8. Hoe komt het dat de meeste regeringen en ambtenaren vrijgesteld werden van het nemen van een injectie… zij zijn gevrijwaard geworden.
Waarom..?.. welnu omdat zij wisten dat de injecties niet deugden en levensgevaarlijk konden zijn of waren.

Toch is men tot het bittere eind doorgegaan met de onzinnige en voor U levensgevaarlijke maatregelen, wat Uw gezondheid , door separatie en bang makerij ontzettend heeft geschaad.

Als U dit nu leest wat denkt U zelf hiervan. Het is U nu wel duidelijk denk ik. Wat denkt U wat U kunt doen om van deze regering aftekomen, hoe zou U dit regelen. Ik zou er toch eens over na gaan denken. Als zij U straks weer gaan opsluiten voor de een of andere klimaat maatregel, of uw kinderen afpakken, omdat de staat hen beter kan opvoeden.

Of uw huis afpakken omdat U te ruim woont. Of dat U de belastingen, die zij steeds verhogen, niet meer kunt betalen, Of dat uw woongebied teruggegeven wordt aan de natuur. En wat vindt Uw buurman daarvan, en Uw familie en uw gezin , uw vrienden en kennissen. Of wacht U het maar af totdat zij aanbellen…. jajaja, dan is het te laat…..

U heeft kans genoeg gehad het tij te keren…..

GTB

 

Hoog tijd om nu allemaal op te gaan staan tegen de criminele kabinet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.