Welk doel heb jij in dit leven?

 

 

Heb jij je altijd al anders gevoeld en werd je nooit geaccepteerd door je familie en was je letterlijk de zwarte schaap in de familie, en had je weinig vrienden en zit je het liefst alleen en heb je best veel strijd mee moeten maken.. dan zou het goed kunnen dat ook jij een aardengel bent..

Een aardengel incarneert zijn ziel in een lichaam

Een Aardengel is een ziel met niet-aardse oorsprong. Hoewel alle zielen afstammen van dezelfde goddelijke bron, vormen onze omgeving en persoonlijke geschiedenis vaak onze persoonlijkheid en fysieke kenmerken. Als je een passie en talent voor heling en andere mensen juist wilt helpen en zelf wel aardig wat probleempjes hebt zoals dat je moeilijk relaties aan kan gaan. Ook gewichtsproblemen komen hierin voor.

Vergelijkbaar hebben alle levens die je voorheen geleefd hebt, je beïnvloed. En net zoals je fysieke familie je beïnvloedt, zo beïnvloedt je oorspronkelijke  zielsfamilie  je uiterlijk, gedrag en zelfs je levensdoel.

Nogmaals het innerlijk van iedereen is hetzelfde. Een prachtige ongerepte vonk van het Goddelijke licht. Echter als lichtwerker kan jouw lichtvonk tijd hebben doorgebracht in hemelse rijken ver weg van de Aarde.

De levens waarin je contact hebt gemaakt met het rijk der engelen, het elementaire koninkrijk, of met andere planeten, hebben beïnvloed wie je op dit moment bent. Hoewel je in een menselijk lichaam woont voelt je ziel zich als een reiziger in een vreemd land  want dat is wat je in de essentie bent.

Een aardengel brengt liefde over de aarde toe naar de mensheid, zodat de wereld weer mooi en lievend zal worden

conflicten

Aardengel zijn vaak bang voor conflicten en zien we vaak dat boze mensen het omgekeerde zijn van blije mensen, waardoor wij ons afsluiten en geven dan vaak toe aan de boze persoon en het gevoel te hebben dat het aan hun licht. Hierdoor krijgen we ook het gevoel gefaald te hebben.  Hierdoor maken de mensen helaas vaak misbruik van de vriendelijkheid van de aardengelen..

 

keuze

Aardengelen zijn de meest aardigste, vriendelijkste mensen van de wereld!!

 

Als ziel kies je hiervoor om op aarde te leven vanwege je weer dingen in het leven wilt leren en ook nu in deze tijd zien we teveel darkness in de wereld en hierdoor zijn er nu meer aardengelen gekomen op aarde die nu licht en liefde op aarde zullen brengen. Voordat we op aarde komen bestuderen we de mensen waar we terecht komen en of de mensen ons helpen bij onze lessen op aarde.

Je hebt altijd vrije wil, en kunt altijd jou weg kiezen. De lessen die je aangaat ja of nee in het leven.

Mijn lessen die ik had was onrecht aanpakken en in het licht te zetten, zodat meer mensen bewust werden dat er veel niet klopt, ook al was dat behoorlijk zwaar..

Fraude

In de zorginstellingen waren vele jongere met een beperking die niks durfde te zeggen en daarvoor was ik om dat aan te pakken. De fraude die werd gepleegd op onze namen omdat vaak de onbedeelde niet vaak door hebben wat er gaande is en die hun makkelijk kunnen uitkleden met fraude zeg maar, want die hebben het vaak toch niet door denken ze, maar nou moet je helaas mij treffen en ik pak het aan..

Ook de ggz, want hoe de zorg daarin te werk gaat is krankzinnig, de hulp die ik jarenlang heb gevraagd nooit gekregen, maar ik heb alles uiteindelijk zelf verwerkt.. Kreeg alleen gesprekken hoe het op dat moment gaat, maar geen trauma verwerking van mijn jeugd, waar ik echt jaren naar heb gevraagd..

Ik zie het nu in dat ik dit soort lessen moest krijgen en waardoor inzicht kwam hoe slecht alles loopt in dit soort situaties en ik heb dit allemaal aangekaart, en zie in dat ik dit allemaal goed heb verlopen…

Ook al ben ik zelf een stil persoon, maar als er onrecht in het spel komt, dan pak ik dat aan met 100 %

Iedereen heeft een doel

En zo heeft iedereen een doel en lessen op deze wereld om te volbrengen..

Het was geen slachtoffer rol maar een rol om verantwoording te leggen en aan te pakken. Het heeft mij hierdoor alleen maar sterker gemaakt in hoe ik nu ben. Ik bleef in mijn eigen kracht staan wat best zwaar was en ook behoorlijk heftige tijden meegemaakt. Mijn ziel blijft onbeschadigd!

Heb vele jaren gedacht waarom ik zoveel strijd had, want de ene strijd, na de andere strijd kwam… Het hielt niet op.

Zo vaak heb ik nagedacht van waarom moet ik dit allemaal meemaken en wanneer wordt het eens beter? Wanneer komt de zon echt voor mij op en kan ik echt genieten van een onbezorgd leventje

 

Zo weet ik dat vele aardengelen in het leven veel moeilijke situaties in hun leven hebben, en dat het juist het levensdoel is om vrede en liefde over te brengen. Wij zijn vanuit de hemel hierheen gestuurd om de mensheid te helpen om hun frequentie te verhogen zodat straks meer mensen mee shiften naar de 5D dimensie waar we naartoe gaan.

Als je je goed verdiept in aardengelen hier zijn dat juist de meest aardigste, vriendelijkste mensen van de wereld en komen hierdoor vaak in moeilijke situaties terecht. Hulp vragen aan andere mensen dat doen aardengelen ook niet,  en willen het vaak alleen oplossen, want ze willen de mensen niet tot last zijn.

Zo voelt het dus en er wacht nog een grote taak voor mij straks en ik heb al aangegeven er klaar voor te zijn… Lees ook over de uitverkorenen

Lees hier meer berichten over mijn ontwaking

 

En zie jij je ook als aardengel, starseed/lichtwerker of wat anders en heb jij ook een taak straks en voel je dat ook heel erg dat het nu de tijd is, reageer dan ook hieronder

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.