GTB nieuws 3 januari 2022 update

Jan.3, 2023
GTB 808.

(VERVOLG van 807 )
; UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. ( 02/01/23)

De pope Benedictus ( Ratzinger) ging Hemelen. Daarmee heeft een stuk EVIL de wereld verlaten. Vroeger lid van de Hitler beweging en zeer actief in het Nazi gebeuren, heeft hij tot zijn dood een enorme invloed gehad op het gedrag van de Cabal en van pope Franciscus. Vorig jaar heeft hij die laten verwijderen en vervangen door een plastic masker.

De man zelf straalde Evil uit. Volgens insiders uit andere bronnen heeft hij aan het hoofd gestaan van een door het Vaticaan geleide wereldwijde pedofielen ring.(GTB; het Vaticaan heeft ondertussen. 3,8 miljard US$ betaald over de hele wereld aan afkoopsommen en schadeclaims in verband met misbruik van kinderen door de clergy.)

Verder werden velen voor pedofilie veroordeelde bisschoppen verplaatst, maar niet de macht ontnomen en/of ontslagen.
Benjamin Netanyahu is weer teruggekeerd op zijn Powerplek. Hij verklaarde onlangs dat Israel beschikt over een data bank, waarin alle genetische gegevens zijn opgenomen van de wereldburgers van de laatste 20 jaar. Daarmede aangevend dat de zaken bepaald worden door de krachten uit Israël, de Khazarian Maffia, waar hij nog steeds een van de leiders van is.

.

Echter zijn macht is tanende, en de rest van de wereld zal in de toekomst niet toestaan dat Israël, verder over deze gegevens zal kunnen beschikken. Dat blijkt uit allerlei ontwikkelingen.
Iran bereidt zich duidelijk voor op militaire acties, indien dit nodig mocht zijn. U ziet er wordt stevig gebruik gemaakt van bedreigingen over en weer van buurlanden als Perzië en Pakistan, maar in effect blijft het geheel nog steeds beperkt tot de Ukraine.

Het Westen heeft deze permanente status van de Ukraine getolereerd en doet geen moeite daarin verandering te brengen. Ondertussen zijn de sancties tegen Rusland allang uitgehold, omdat de onzin daarvan voor de hand ligt en ook reeds is bewezen.

De prijs van het gas is met 48% gedaald ten opzichte van vorige maand.
Ondertussen heeft Noord Korea zich verklaard tot atoommachtstatus.
Daarmede komt een eind aan de nucleaire onderdrukking vanuit de USA, die met nucleair ingrijpen niet meer kan dreigen.

Iran heeft ondertussen ook verschillende staten de wacht aangezegd in verband met de drugshandel en acties van buurlanden die in favour zijn van de Khazarian Maffia.
Dus ook van die kant wordt nu de KM onder druk gezet.

Het duurt echter niet lang meer. Ook de Space forces, laten nu aan elke kant zien, dat zij bestaan en zij de capaciteit hebben ons fenomenen te laten zien in de Sky, die nu overal op de wereld plaats vinden en ook gezien worden en van waaruit hun superioriteit blijkt.

Een teken van ondersteuning aan de Q en Z forces…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.