GTB nieuws 3 januari 2022

 

Jan.3, 2023.
GTB. 807.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
(02/01/23)

OP 22-01-‘23 gaat het Chinese jaar van de haas in. Een jaar waar militair vuurwerk waarschijnlijk gebruikt gaat worden indien dat nodig mocht zijn.
Een grote allianz is gevormd door Rusland, China, Nord Korea, Turkije, Iran en Persie om indien nodig het Westen aan het verstand te brengen, dat zij moeten stoppen met het opvolgen van de orders van de Cabal/ Khazaria Maffia leiders.

Eigenlijk is de slacht al verloren door het Westen en is er een deal in de maak. Dat kunnen wij concluderen uit het feit, dat de Russen weer volop gas leveren aan het Westen en dat er geen kou kleumen meer plaats gaat vinden in Duitsland en/of Frankrijk en Groot Brittannië.

Specialisten hebben berekend dat Duitsland het slechts twee dagen zou kunnen uithouden en Frankrijk slechts 7 dagen. Duitsland is intussen aangemeld met anderen om deel te nemen aan de BRICS currency.

Dus het zal al gek moeten gaan om geen deal te maken met het Oosten, daar men weet dat zij geen landjepik doen. Het gaat om het afwerpen van een duizend jarige onderdrukking van de Khazarian Maffia. Amerika ( Trump) heeft de Russen al te kennen gegeven, dat zij geen conflict willen met Rusland, dus zich niet zullen mengen in een militaire confrontatie.

Vast staat ook dat de space forces er op toe zullen zien en geëist hebben dat men geen atomaire bommen gaat gebruiken in eventuele schermutselingen.

westen

Nu is het Westen al aardig druk om de Khazarian Maffia te verwijderen, wat op zich ook een geruststelling is.
Dan zijn er berichten, dat Taiwan geheime onderhandelingen voert, om een vreedzaam samengaan met China aan te gaan. Beide partijen hebben daar ook geen zin om alles te gaan plat gooien.

Nadat het Westen zijn zaakjes op de rij hebben is het oosten, Azië aan de beurt voor cleaning van de Cabal / K.M.
De cabal leider Lula is geïnstalleerd in Brasil, door een aantal verrader Generaals en Bolsonaro is voorlopig akkoord gegaan, omdat zijn gezin met kinderen in zijn totaal gegijzeld zijn geworden en gedood zullen worden als hij zou terugkeren.

Bolsonaro bevindt zich nu alleen op Margo Lago bij Trump en wacht de ontwikkelingen nu af. Het ziet er niet naar uit, dat Lula en zijn trawanten het niet lang zullen volhouden, gezien de ouderwetse cabalistische praktijken. Deze zullen niet meer door land gedoogd worden. Ook gezien het feit dat de macht van de K.M aan het afbrokkelen is.

Waarschijnlijk zullen dit jaar wel militaire schermutselingen plaatsvinden in Azië, Laos, Cambodja, Pakistan en Thailand, maar daar is nog geen duidelijkheid in…. wordt vervolgd…

 GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.