GTB nieuws 4 januari 2023

Jan. 4, 2023,
GTB 809.

17 GROTE LEUGENS VAN DE MEDIA, OM U TE MISLEIDEN IN OPDRACHT VAN DE WHO en de NWO.

Leugens, in opdracht uitgevoerd door de Cabal, om U uiteindelijk te onderdrukken en slaaf te maken van hun systeem. Leugens, die er in gegaan zijn als koek.

1. COVID 19, vrij vertaald ; “Certificate Of Vaccination Identity.” Gepatenteerd, en bewerkt. Een verkoudheid bacterie , bewerkt om zich zo snel mogelijk te verspreiden. Virus is een afval zakje wat de mensen cel uitscheid, afval van dode giffen, die het lichaam verlaten moeten. Het is GEEN dodelijke ziekmaker! Men noemt dit afval zakje een virus. Een dood virus, het kan U niet besmetten. Dus geen gevaarlijke ziekte, die de ene mens op de ander over kan brengen. U KUNT NIET ZIEK WORDEN VAN EEN VIRUS.

2. Injecties zijn SAFE en EFFECTIEF. Een grote leugen, want effectief zijn zij nooit geweest, zij beschermen de geïnjecteerde niet. Dat is nu wel iedereen duidelijk geworden. en safe al helemaal niet., zelfs gevaarlijk.

3. Klimaat Change. Door de mens veroorzaakt. De grootste onzin die je maar kunt vertellen. Klimaat wordt geregeld EN BEINVLOED EN GEMANEGD door de stand van de aarde ten opzichte van de zon. En door niets anders. Het Klimaat veranderd altijd. Door de veranderen ellipsbaan om de zon.

4. Carbon emissions…. CO 2, de grootste onzin die er maar is, CO 2 hebben wij nodig, hebben de planten nodig, de bossen zetten het om in zuurstof en de planten hebben het nodig om te groeien. Zonder Co2 stikken wij de moord ( dat willen zij juist )

5. CBCD, Central Bank Digitaal Currency. Een controle tool, om alles wat u financieel doet te controleren. Straks gaan ze bepalen wat U wel en niet mag kopen ivm milieu regels. Of dat u voor de 31 het geld moet opmaken, anders vervalt het saldo. Hun dwingende mogelijkheden zijn onbeperkt. Dus blijf in godsnaam cash betalen…zodat zij niet kunnen beweren, dat U geen cash meer gebruikt….!

6. WHO en NWO, nemen echt geen control. Wel dat is een flagrate leugen. Zij willen U dwingen en onderwerpen en alle bewegingsvrijheid ontnemen. De MSM is eigedom van deze Cabal organisatie.

7. kanker is niet te genezen.; er is al meer dan 20 jaar een zeer effectief medicijn wat werkt tegen kanker. Het is weggehouden voor de mensheid want de opbrengst voor de behandelingen loopt in de honderden miljarden. Deze leugen komt binnenkort uit.

8. Uw stem telt echt. Dat is al de laatste 60 jaren niet meer het geval. u stemt en daarna bepaald de elite wie zij op de stoel willen hebben. Uw stem telt dus helemaal niet, terwijl U dat wel denkt. Daar zorgen zij voor.

9. De toekomst wordt elektrisch cars…. een grote leugen. Als iedereen elektrisch is, dan is er geen grondstof meer voor de lithium batterijen.
Dat tekort tekent zich nu al af, gezien de tienduizenden Electro scooters, die nu vanwege het ontbreken van een batterij onverkoopbaar zijn geworden. Daarover later meer.

10. de bewering dat De banken en Gouvernementen U echt niet gaan controleren op dit moment. Welnu, het wordt steeds duidelijker dat dit wel het geval dreigt te worden, gezien de wetten van onderdrukking en controle, die voorbereid worden.

Wordt vervolgd.

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.