GTB nieuws 6 januari 2023

Jan. 6, 2023
GTB 811.

VERVOLG 17 grote leugens VAN DE MEDIA OM U TE MISLEIDEN…..

NR. 11. Nederland komt voor de helft tot driekwart onder water. De dijken moeten omhoog. Binnen 50 jaar . Wij zouden nu al natte voeten hebben. Sorry geen meter maar een millimeter, wij hebben ons vergist. zij draaien en draaien, ondertussen knijpen zij U verder belasting technisch uit. ( het gaat om belasting verhoging)

12. In 2000 zei men, dat onze kinderen geen sneeuw meer zouden kennen. In 2022 bevriezen de mensen in de USA in hun auto’s vanwege de sneeuw.

13. In 2002 verklaard men dat er over 10 jaar grote hongersnoden zullen ontstaan als wij niet stoppen met het eten van vissen. De grootste onzin toveren zij de grote massa’s voor.

14.. in 2004 beweerd men dat groot Brittannië als Siberië zal zijn in 2024.
Welnu, dan moeten zij nu starten met het bevriezen van het land…

15. In 2008 verklaard men de Noordpool en de zuidpool vrij van ijs zullen zijn in 2018. Van wege de opwarming. Welnu in 2022 is op Noordpool 30% meer ijs dan daarvoor.

16. Al Gore verklaard ook in 2008, dat er een ice age opkomst is. Als Klimaat goeroe zet hij de toon. Hij heeft 100. Miljoen US$ ontvangen om de klimaat angsten een gezicht te geven. Nu hoor je hem even niet, want nu hebben zij het over opwarming. Zij toveren met statistieken.

17. Van dit alles is het bangmakerij. Een middel om het volk verder te onderwerpen aan belastingverhogingen en inperkende wetten. Dat wordt dan makkelijker geslikt door het volk, als er een angst cultuur heerst. Men propageert Angst. Zonder enige basis.

Dat is de strekking, de rode draad , ANGST, ondertussen is men het volk met alles en nog wat aan het vergiftigen. Heinz, mc Donalds, Unilever.

De Hele Global Corporate Control ( samenwerking van alle grote bedrijven in de wereld, de multinationals) werken er aan mee, want het zijn dezelfde eigenaren. Wie macht heeft dwingt de ander. Het recht van de sterkste. Een bedrijf van 100.000 werknemers eist een blinde gehoorzaamheid van hun medewerkers en vreet een ander bedrijf van 10.000 werknemers op.

Zo gaat het nog steeds , in het groot en in het klein. En U heeft niets te zeggen, ja men heeft allerlei wetten, die zogenaamd U moeten beschermen en geruststellen, maar daar heeft U niets aan als de rechter gratis vakantie houdt in de bedrijfsvilla aan de Côte d’Azur in France, met wat onkosten vergoeding.!!

Daarom moet U alert blijven en uw van rechtswege toegestane vrijheid blijven opeisen, hoe klein en simpel, die ook zijn.
Boer, pas op je kippen… anders gaan zij die ook nog afmaken….

De tendens is nu opwarming, CO2, Stikstof, Fijnstof. Ondertussen doen zij niets aan de Nano stof, die filters worden alleen in de tweede en eerste kamers aangebracht. En men doet ook niets aan de gif besproeiing van de mensheid met Chemtrails. De regeringen laten dat toe, erger nog promoten, stimuleren en financieren de zogenaamde klimaat beïnvloeding, maar het is “moord”, daarom willen zij het niet stoppen.

Het wordt echt tijd dat er een schone wind gaat waaien, die alle rotzooi van de aarde waait. Goedschiks of kwaadschiks. Het is tijd, ander stikken wij zelf de moord….. DO YOU BELIEVE ME?????

Stop met kijken en luisteren. Ga er uit, praat met de buren…..
IT’S TIME, U BENT AAN ZET….HERKEN DE SCHANDALIGE LEUGENS.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.