Dec.7., 2022
GTB 812.

DE DEMOCRATEN KRUIPEN VAN ANGST BIJ ELKAAR IN HET CONGRESS. HUN EINDE KOMT IN ZICHT.

DE VERKIEZING VAN “De speaker of the House” is in de USA in volle gang.; Het is een grote Soap-Opera….!!!!!
De Democratische kandidaat Hakeem JEFFRIES krijgt alle stemmen van zijn partij. Dat zijn er inderdaad 212. Verder komen zij niet. Meer democraten zitten er niet in het House. Dus zij halen nooit de meerderheid. Hij, de Democraat Jeffries, heeft nog 5 stemmen nodig. Hij zou 217 stemmen moeten halen.

Maar de stemmen van de Dems zijn op. 5 Republikeinen moeten hem kiezen, maar dat zit er logischerwijs niet in.
De stemverhouding in the House is ; Dems 212 en de Reps 219.
+ 2 onafhankelijken dat maakt samen 433 stemmen. De Reps hebben dus de meerderheid verkregen bij de laatste verkiezingen in 2022.

Alle deelnemers gaan ten tijde van dit schrijven voor de 13de keer stemmen. De 13e ronde zover in drie dagen. Maar het zit vast.
Muurvast… de kandidaat van de Reps is Kevin mc Carthy, maar die komt eigenlijk niet verder dan 214 stemmen, hij heeft 217/ 218 nodig .( er zijn 219 Reps stemmen aanwezig. Dus 5 Reps weigeren op mc.Carthy te Stemmen. )

Zij vertrouwen Mc Carthy niet. Hij was en is nog steeds een anti – Trumper en heeft Trump een paar maal tijdens zijn presidentschap in de rug aangevallen. Dat wordt hem erg kwalijk genomen en dan moet hij dat nu uitlepelen en bezuren.

Normaliter zou je zeggen. De Reps hebben de meerderheid in the House ( 219), dus leveren zij automatisch ook de speaker. Maar dat gaat wel eens mis als de kandidaat bij enkelen niet gelust wordt.

Achter schermen wordt nu bij de Republikeinen zwaar onderhandeld.
Want elke stem is er een. En zij hoeven niet bang te zijn dat een democraat het wordt, want hun stemmen halen de meerderheid niet.

De 13 e ronde gaat nu in. In het verleden is het een keer gebeurd dat er 133 rondes nodig waren en gestemd moest worden alvorens er een nieuwe speaker gekozen werd met de vereiste meerderheid. De beroemde Pelosi, ex speaker, werd op 27 december in Gitmo opgehangen wegens poging tot moord op President Trump. ( 4 pogingen ) Zij is te zien hier, als kloon of avatar.

Echter op 6 januari, 2023, vandaag dus, gaat de grote rechtszaak bij de Supreme Court ( SCOTUS) spelen . Daar worden 388 congres leden beschuldigd van verraad, alsmede de kloon of avatar Biden en zijn vice Presidente Kamela Harris. Als dat gebeurd dan is er een groot probleem , want dan houdt de kamer op te bestaan. Dan loopt de boel in het honderd.

Tientallen democraten en ook Republikeinen zijn al afgetreden doordat zij niet meer gekozen zijn geworden of niet meer herkozen wilden worden, gezien de dreigende debacle van de Deepstate. Als je hen zo ziet, dan zijn het keurig aangeklede ratten, die het Amerikaanse volk, deskundig en geraffineerd uitzuigen en oplichten, een enkeling uitgezonderd.

HET CABAL ZOOITJE STINKT TOT IN DE BOTTEN….!!!!
ER ZULLEN ER NIET VEEL ZIJN, DIE HET GAAN OVERLEVEN….!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.