GTB nieuws 8 januari 2023

 

Jan 8, 2023
GTB 813.

HAKEEM MCCARTHY GOT THE PREAKER CHAIR, AFTER A LOT OF DEALINGS. MCCARTHY KREEG DE SPEAKERS ZETEL , NA EEN HELEBOEL ONDERHANDELINGS CONCESSIES.

YESS, YESS EINDELIJK NA 15 rondes is het dan gelukt, en tevens na een telefoontje van De president Donald Trump.
Eigenlijk een schandaal, dat er 15 rondes nodig zijn geweest, daar kun je de controverse van de persoon in kwestie in aflezen. Ook de laatste Duw van Trump. Ik heb een aantal sessies gevolgd. En je ziet dus ook dat de democraten een angstig blok vormden en hun eenheid elke keer opgelucht beklapten.

Vergeet niet zij staan naar de galg te kijken. Al hun dealing in het verleden, de giga corruptie, de blackmailing, de tweemaal stomme op niets gebaseerde impeachment van Trump. Het constante dwars liggen, Trump blokkeren en voor de voeten lopen. Het valse, door hen opgezette russische dossier. Met de verhalen en omgekochte secret service agenten van MI 6, de Britse Geheime Dienst.

Dan de 30 moord aanslagen op Trump, door hen georganiseerd. ( Pelosi alleen al 4) Om niet te praten over de gigantische fraude bij de verkiezingen, om Joe Biden op de Stoel te zetten. Hun belazerderijen van opnamen in het zogenaamde witte huis, waar Biden niet in mocht.. En zij gebruik moesten maken van twee kopieën van het Witte Huis. Een in Atlanta en een in de buurt van LA.

Dan de blinde haat van de Dems omdat zij gestrikt waren door een militaire sting operatie van de Q forces in samenwerking met de Space forces. Dan het niet overdragen van Trump van de nucleaire codes. En het verbod van het Pentagon, wat Biden niet betreden mocht. Zelfs niet aanwezig mocht zijn daar. En dus ook niet militair gebriefd kon worden.

Dan het feit dat Biden niet de originele motorcade mocht gebruiken maar een meestal vieze backup cade. Ook airforce one , de originele mocht hij niet gebruiken, dus zij moesten een jumbo verven met “airforce one “ erop.
Maar iedereen wist dat. De Cabal moest deze vernedering ondergaan om het volk wakker te maken in verband met de democtische duivels partij. Want de democraten, hebben en hadden van oorsprong veel macht in de USA.

Het Volk moest echt wakker gemaakt worden om te voorkomen dat zij ( door de cabal zwaar geïnfiltreerde partij.) een burgeroorlog konden starten. Die gevaren zijn nu omzeild want men is aan het wakker worden en dat niet alleen door het open-grenzen beleid, maar ook het Ukraine beleid en het thuis gebaseerde economische beleid.

De Amerikanen hebben de Sting van de cabal echt gevoeld,
Net zoals Europa dat ervaart nu, de oversterfte, de idiote stikstof programma’s, het idiote klimaat beleid en gigantisch moordpartij die nu plaats vindt op burgers, die door de covid spuiten geïnjecteerd zijn geworden.
Maar de dreiging van schoonmaak zit al in de lucht. Als je goed snuift , kun het ruiken……en waarnemen.- minder grote bekken…..

 

GTB 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.