GTB nieuws 8 januari 2023 update

Jan.8, 2022
GTB 814.

WAAR STAAN WIJ NU, HOEVER MOET HET NOG GAAN.?

Welnu, er wordt slechts weinig prijs gegeven. Geneve, Genf.
De stad der steden.. Hoe staat het daar, hoever zijn de troepen doorgestoten in de Bunkers der Bunkers. Je hoort er niets meer van. Toch zijn zij daar naar binnen gegaan tot diep onder de Genfer see.

( het meer van Geneve), waar ook het hoofdkantoor van de wereld CIA zit. Daar waar ook CERN zit, met zijn deeltjes versneller., waar andere wetenschappers van fluisteren, dat dat niet de kern is, maar dat het mechanismen zijn om portholes ( ruimte poorten) te openen.

Wij weten officieel van niets. Dat komt ook omdat er geen detectors zijn.
Geen uit de school klappers, want die maken zij meteen af, Het is een evil, geheimzinnig gebeuren. Natuurlijk worden deze jongens en meisjes op allerhanden niveaus beveiligd. Je kijkt er niet doorheen.
Ook wij, die de hele dag het nieuws afgrazen, analizes van gebeurtenissen maken en proberen neutraal te blijven en afstandelijk,
zodat je de zaken iets beter van een afstand kan zien, ook wij
worden aan de nase herum gefuehrt.

Ook in het Verre Oosten geen berichten. Ook Canada zwijgt als het graf, doch daar is ook de hel los. In Alberta zijn hele advies commissies gedwongen aftetreden, door de nieuwe gouverneur.

De Ukraine, dichterbij, is niet te overzien. Rusland houdt zich vrij rustig nog en stoort zich weinig aan westerse pest raketjes, die nog door komen. Om tanks en armoured vehicles maken zij zich ook niet druk, daar zijn er al meer dan 7000 van vernietigd, allemaal oude , niet werkende meuk, die het westen daar dumpt. Het moest anders toch maar worden gedumpt in de Oostzee.

Nu gaat Nederland en de USA weer tanks leveren, die hebben nog wat over….ja, daar is nog een opleiding voor nodig anders kun je ze niet bedienen. De leeftijd van een tank, in tijden van oorlog is niet zo lang.

al is hij nog zo oud. Men verteld ons erg veel, je gelooft er geen barst meer van. Rusland op de vlucht, Alweer 10 dorpen herveroverd, alweer een aantal Migs neergeschoten. De echte WAARHEID is weg, gezien de waanzinnige slachtpartijen die aangericht worden. Daar hoor je niet veel van.

Nog even dan is het op en dan is het voorbij. Geen tanks meer, geen soldaten meer, geen vliegtuigen meer. Het verdienmodel heeft zijn einde bereikt. Jammer , Henk, ome Piet , neef Gerrit en tante Sjaan keren niet meer terug, vermorzeld door het systeem, die hebben geen injecties meer nodig….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.