GTB nieuws 10 januari 2023

Jan. 10, 2022.
GTB 815. 1/2

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN (09-01-‘23)

Na de kerstmis pause nemen de White Hats de jacht op de Khazarian maffia weer op. Een gigantisch leger van 1,5 miljoen man in Rusland bereid zich voor om het hoofdkwartier van de westerse Cabal ( Ukraine) binnen te trekken.

Zij doen dat tweesporig. Vanuit Wit Rusland en Rusland zelf zullen zij het land Ukraine intrekken. De poolse geheime dienst meldt al gigantische russische militaire colonnes die zich naar het oostfront begeven. Zelinskyy, de puppet van Rothschild, zit in het nauw. Rothschild geeft hem vanuit de zwitserse basis de orders, maar zelfs die basis staat ook onder militaire druk.

De kardinale stem kwam van rechter Roberts. De door de White Hats omgedraaide hoofrechter. ( gtb; Hij is een pedofiel en kabbalist, die twee kinderen had gekregen om te adopteren van Epstein en die de kinderen na een paar jaar weer heeft afgestaan aan de pedofielen club, waardoor hij de job als hoofdrechter bij SCOTUS toegewezen heeft gekregen. De White Hats pakten hem op en Hij mocht kiezen , de kogel ( te Gitmo) of de draai.
Natuurlijk pakte hij de draai.). Dus kwam in de dienst van de White Hats.

Met deze beslissing zouden nu 388 congres leden, + Biden en Harris in de toekomst ontslagen en aan de kant gezet worden Met verdere juridische gevolgen. Steeds las ik dat deze zaak geweigerd was, maar aangezien Fulford betere contacten heeft, houdt ik dat voor de echte Uitslag.

De Mainstream Media zal natuurlijk er niet aan willen en alles verdraaien, zoals zij al aan het doen zijn ATTENTIE: . Het is inmiddels gebleken dat de zaak is geweigerd. SORRY DE ZAAK IS GECANCELLED…..

Uit Brasil komen berichten nu van de geheime diensten binnen, dat Lula, de pedofiel, is gevlucht. Het volk heeft het congres gebouw bezet en ook het Hoog gerechtsgebouw bezet. De militairen hebben daarop de politie geblokkeerd, die opdracht van Lula had de bezetters te arresteren, daar waren zij volop mee bezig. Maar zijn nu afgestopt door het leger. Daarmee geeft men te kennen, dat het leger de macht tijdelijk heeft overgenomen om de chaotische toestanden in Brasil tot rust te brengen…..

 

In Duitsland gaan de mensen massaal de straten op om te protesteren tegen de onlogisch opgelegde verhogingen van de voedsel prijzen, die kunstmatig hoog gehouden worden.

En in Frankrijk dreigen grote stakingen vanwege de verhoging van de pensioen leeftijd, die men na 10 jaar weer uit de kast heeft gehaald.

De Franse bonden geven al een schot voor de boeg…..

U ziet er beweegt zich weer van alles .

GTB. (wordt vervolgd) .

 

\

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.