GTB nieuws 23 januari 2023 update

Jan. 10, 2022
GTB 815 2/2

(VERVOLG) UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. (09-01-‘23).

“CORRECTIE” SCOTUS ZAAK BRUNSON IS GEWEIGERD EN WORDT NIET BEHANDELD. DOOR DE SUPREME COURT.

Netanyahu

Massa moordenaar Netanyahu van Israël heeft verklaard, dat hij meer als 400.000 films en audio’s heeft van politici en regeringsleiders, alsmede van personen uit het hoogste bedrijfsleven. Films die gebruikt kunnen worden om deze mensen aftepersen en te manipuleren, wat gebeurd. Hij heeft ze allemaal in zijn macht (gtb; herinner de opzet van o.a, epstein Island, waar sprake van was dat het een door de mossad gecontroleerde pedo actie voor blackmailing).

Een groepje van landen rond Israël heeft de bevolking laten weten, dat zij bereid zijn te helpen met het verwijderen van deze Cabal dictator.
Verder is vast komen te staan, dat Michelle ( Mike) Obama op een boot op de rivier de Seine in Parijs was om de satanische rituele brand te zien die Macron en de zijnen gesticht hadden in de notre dame. ( gtb remember dat de brand tegelijkertijd op drie plaatsen is begonnen en onderzoeken naar de oorzaak vast liepen ).

Een voorstel van de vrouw van Macron om de kathedraal te herbouwen in de vorm van een phallus ligt nog steeds op tafel. Zoals U weet, ( reeds door gtb gemeld) heeft de vrouw- in principe een man- macron leren kennen als jongetje in een bordeel in Jeruzalem, waar hij pedofielen bediende. ( zij is een vrouw met een piemel) net zoals vele andere leiding gevende.

Japan is een officieel onderzoek gestart naar de aanslag op Fukushima en ook naar het totale Covid gebeuren. Verder zijn de Filipijnen onder het beheer van de White hats gekomen, nadat Duarte heeft bekend, dat hij de aanslag heeft gepleegd op het hoofd van de M I 6, van de Uk, die daarbij zijn beide benen verloor. Dit heeft Duarte gedaan in opdracht van president Bush.

Brasil, China en Israël hebben nu elke covid maatregelen totaal afgeschaft. China heeft daarbij nog 400 miljoen dosis vaccin gratis afgegeven aan Zuid Amerika.

Silicon Valley, met name google en Amazon alsmede enkele andere giganten, worden nu gezuiverd van cabal invloeden. De Cleaning is in volle gang.

Verder heeft men in Zwitserland een eenvoudig apparaat ontwikkeld, die waterstof uit de atmosfeer haalt en daarmede de aandrijving van auto’s kosteloos maakt. Weg met de duurdere tesla machines, waarvan de batterijen de boel verzieken. Waterstof wordt de totale brandstof voor alles. Niet de elektriciteit. Daarmee zullen de tesla elektrisch auto’s  e.a. snel verdwijnen….

De zichtmeldingen van ufo’s nemen hand over hand toe, met dagelijkse waarnemingen over de hele wereld.

GTB. 

Wil je meer lezen over ufo’s dat kan op het kanaal Ufo channel van GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.