GTB nieuws 11 januari 2023

Jan.11, 2022. = 17= Q .
GTB 816.

ALWEER EEN STROP VOOR DE DEEPSTATE, NU EEN ECHTE…

REINER FUELLMICH

DR. REINER FUELLMICH , ALS LEIDER VAN DE ICIC “Impromptu”, volgt nu een belangrijke zwitserse aanklacht van de Zwitserse filmmaker PASCAL NAJADI tegen de Zwitserse Bundes President ALAIN BERSET
Een belangrijke aanklacht. Hij met zijn gezin hebben op grond van vertrouwen op de uitlatingen van het Zwitserse Gouvernement zich laten inenten met de Pfizer spuit, de mrna spuit., ten einde zich te beschermen tegen de zo gevaarlijke virus aanval van Covid 19.

De eerste twee spuiten hebben zij genomen en daarna de booster spuit.
Door allerlei uitlatingen van diverse instanties is hij, Mr. Najadi een onderzoek begonnen naar Covid 19 en is zich rot geschrokken.

Nu langzamerhand zijn regering uitlatingen doet over het feit, dat de spuiten toch het ziek zijn niet voorkomt en nadat Pfizer CEO heeft verklaard in het Europese Parlement, dat “het vaccin tegen de ziekte niet beschermd“ DAAR HEBBEN WIJ NIET NAAR GEKEKEN” heette het,
Daarna heeft hij een zaak tegen de Bundespräsident voorbereid.

Zeker doordat zijn onderzoek hem leidde naar doden, en zwaargewonden, zeer ernstige gevolgen die de spuiten bij de burgers heeft veroorzaakt van allerlei aard.
O.a. Ook het omvallen van kerngezonde mensen, de oversterfte etc.etc. Heeft hem de filing van de case doen maken.

De zaak is inmiddels door het Zwitserse Juridische systeem opgepakt en geaccepteerd. De eerste officiële juridische onderzoeken zijn begonnen.

Volgens Dr.Fuellmich zou dat in Duitsland niet mogelijk zijn. Dat men zo’ n zaak zou accepteren, daar het juridisch systeem aldaar volledig is ondergraven door corruptie en politieke gehoorzaamheid aan de staat.
Volgens Filmmaker Najadi is dat in Zwitserland niet het geval. ( optimist) Tenminste hij is er van overtuigd, dat het juridisch systeem daar nog behoorlijk zelfstandig is.

DEZE ZAAK IS ENORM BELANGRIJK WAT HET KAN WERELDWIJD ERNSTIGE GEVOLGEN HEBBEN VOOR DE CORRUPTE REGERINGEN EN JURIDISCHE CORRUPTHEID VAN DE RECHTSSYTEMEN IN ZIJN GEHEEL.

Wij moeten deze zaak op de voet volgen. Het is erg belangrijk. Het is eigenlijk bij de wilde knorhanen af, dat dit juist gebeurd in het land, waar de grootste concentratie en hoofdkantoren van de cabal organisaties zich bevinden.

Namelijk De CIA, de N S A, de NASA, De Bilderberg, de Council of Foreign relations, de bankings cartels, de Globel Corporate Control, De Club van 300, de Skull and Bones, de Vrijmetselaars, het Vaticaan,
Etc. etc.

Deze rechtszaak is een grote bedreiging voor het hele covid desaster, de hoax, waar wij langzaamaan de waarheid van ingegoten krijgen.

Wij houden deze case in de gaten voor U. Het zal mij benieuwen of het Departement van Justitie echt onafhankelijk van de Staat in Zwitserland opereert. Bekijk ook de Engelse video, met Duitse ondertiteling, dan kunt U zich een juister beeld vormen…..

GTB

2 gedachte over “GTB nieuws 11 januari 2023”
 1. Ik heb een vraag… Worden deze berichten ook verzonden aan leden van Forum van Democratie in Nederland.?
  Ik ben, sinds ongeveer half 2022, lid van FvD. En ben op 18 februari 2023 uitgenodigd voor een bezichtiging van, onder andere, de Tweede Kamer.
  Kan ik daar dan over dit bericht met mensen praten? Of liever niet?
  Graag een berichtje uwerzijds. Ik ben kort geleden gestopt met heel veel mensen te informeren om niet 1 prik meer te nemen.
  De negativiteit viert hoogtij. Zelfs een vriend van 90 ziet mij liever niet komen zonder testbewijs. Zijn echtgenote is sinds kort bedlegerig en verzwakt zienderogen.
  Maar wij blijven vrienden voor eeuwig. Via telefoon en email. Ik heb er om zitten huilen. Uw berichten houden mij mede op de been. Wat een wereld!
  15 april word ik 84. Ik heb al een oorlog meegemaakt, en mijn echtgenote is in maart 2022 overleden. Gelukkig niet aan CORONA!
  Het was haar eigen keuze! Haar leven was uitzichtloos. Ik stemde er volmondig mee in. Want dan kon de dokter overleg plegen of hij haar mocht helpen.
  En hij kreeg er toestemming voor. Maar ik ging er toen zo wat aan onderdoor. Maar nú wil ik 120 jaar worden.
  Ik wil meemaken waar wat nu gebeurd, toe leidt!!!!
  In afwachting van eventueel een bericht uwerzijds,
  met vriendelijke groeten,
  Jan Telder

  Mijn hoofd zit te vol

  1. Lieve Jan,
   Het is mooi om te horen dat deze berichten u op de been houden. Super om dat te horen..
   ik zal kijken of ik u reactie kan sturen naar FVD zodat u een reactie kunt krijgen van ze. ik ga mijn best voor u doen.

   Ik heb dat hier ook dat ik mensen zo tegen hou om nog een prik te halen, maar ook luisteren ze niet naar mij helaas. Ik ben er ook mee gestopt om de mensen wakker te schudden ermee..

   Mooi om te horen dat u nu 120 jaar oud wilt worden en dan zou goed mogelijk kunnen worden vanwege de med beds in zicht komen, waardoor iedereen weer jonger kunnen worden en weer gezond kunnen zijn. Voor de mensen die de prikken hebben gehaald, wordt dat lastiger, maar er komt straks echt een mooie wereld.. dus blijf positief en heb altijd voor 2/3weken aan eten en drinken in huis van wanneeralles uitgaat. Ik denk wel dat u goed voorbereid bent.

   Met vriendelijke groet Didi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.