We leven in de laatste dagen..

 

De laatste tijd als ik buiten aan het fietsen ben ergens naar toe of ik doe boodschappen zit ik echt de mensen aan te kijken of die dan totaal niks door hebben wat er gaande is in deze wereld en dat we echt even in de laatste dagen..

Ook afgelopen zondag 8 januari toen ik terug naar huis liep van de winkel en een vader met  2 kleine meiden zag lopen waarvan er eentje helemaal overstuur aan het huilen was.. en hij moest oversteken en dat verliep niet helemaal goed, dus ik vroeg of ik kon helpen en weet niet wat er gebeurde maar ik voelde zo dat meisje dat ik ook bijna begon te huilen.. Dit was zo bizar. Ik weet dat ik al jarenlang mensen aanvoel, maar dit zo erg had ik nog niet eerder meegemaakt..

Heb deze mensen nog nooit gezien, en dat ik zo dat meisje voelde haar verdriet..

Ik kreeg het idee dat ze misschien net als ik zich anders voelt dan de andere in het gezin en niet begrepen voelt en dat alles eruit kwam bij haar ofzo. Als klein kind werd ik ook nooit begrepen en misschien voelde ik het daarom zo extreem.. en dat ze misschien ook voel dat de wereld gaat veranderen en dat de andere niet weten wat er staat te gebeuren..  want geloof me veel kinderen zullen het echt wel aanvoelen en waarvan de ouders denken dat het kind niet goed is die zo denkt…

Ik hoop zo dat die kinderen straks goed terecht komen…

 

de mensheid

 

De mensheid heeft nog steeds niet door dat ze als slaven worden gebruikt en gaan iedere dag weer 5 dagen per week naar hun werk.. om geld te verdienen.. wat ze werken moeten ze ook nog veel belasting over betalen en ze vinden het nog steeds normaal dat ze tot hun 67ste moeten werken… en kijken en denken verder totaal niet na over dat er veel niet klopt..  ook werken ze 40 uur per week en kijken het nieuws en blijven aanzien voor waarheid want zelf onderzoek doen, daar hebben ze geen tijd voor..

De meeste in ieder geval niet. die werken hele dag, dan komen ze thuis, gaan ze koken, het nieuws kijken.. Bakkie koffie en dan nog even een spelletje of een film kijken en gaan weer slapen, omdat ze op tijd weer op moeten staan om weer een hele dag te gaan werken.. en zo gaat dat dag in dag uit.. Iedere dag het zelfde.. en dan heb je zaterdag en zondag even vrij voor de meeste en gaan dan vaak dingen doen met gezin of halen weer voor de rest van de week boodschappen en kijken het nieuws en vaak in het weekend zijn er wel porgramma’s wat ze kijken en gaan weer slapen..

Het nieuws verteld ze dat wappies dom, en gekkies zijn, dus tjaa daar willen de meeste niet bij horen, dus blijven ze het nieuws geloven.. en ook halen ze trouw hun prikjes.. Gelukkig hebben er veel ook aangegeven geen prikjes meer te halen, maar helaas in mijn familie zoals mijn vader die blijven ze halen en is nu al weken erg ziek.. toegeven dat het door de prikjes komt… nee dat geloven ze nog steeds niet!

 

Doel

 

Ik voel me al aan aantal maanden steeds sterker worden en voel dat ik echt hier op aarde een doel heb voor straks en dat wordt met de week meer en meer.. Deze drang naar wat mijn doel is wordt zo sterk..

Het mediteren wat ik al aantal jaar doe nu, geeft zo een goed gevoel en daardoor kom ik ook beter over bij de mensen.. Ik had vaak dat ik heel snel ging praten naar mensen toe en nu sinds ik mediteer gaat dat een heel stuk beter..

De laatste tijd veranderen de mensen behoorlijk en laten ze echt een ware aard zien.. Vele hebben echt een duistere kant helaas…  Gelukkig zijn er ook goeie mensen die ook het licht bij hun dragen en dat is de kant die ik kies en de andere kant het duister en mensen die dus meer het duistere kant hebben, laat ik achter mij, hoe pijnlijk dat ook is..

 

Hun hebben helaas die kant gekozen onbewust, maar wij kiezen bewust voor het licht…

 

Tekst van Anthony Hopkins

 

Anthony Hopkins

Laat de mensen gaan die niet klaar zijn om van je te houden. Dat is het moeilijkste wat je in je leven zult moeten doen en dat zal ook het belangrijkste zijn. Stop met moeilijke gesprekken met mensen die niet willen veranderen.

Ik weet dat je instinct alles in het werk stelt om de waardering te winnen van degenen om je heen, maar het is een impuls die je tijd, energie, je geestelijke en gezondheid steelt. Eens je begint te kiezen voor plezier, interesse en inzet, zal niet iedereen klaar zijn om je te volgen op deze plek.
Dat betekent niet dat je moet veranderen wat je bent, het betekent dat je mensen moet laten gaan die niet klaar zijn om mee te gaan.
Als je wordt uitgesloten, beledigd, vergeten of genegeerd door mensen, doe je jezelf geen plezier door hen je energie en je leven te blijven aanbieden.
De waarheid is dat je niet voor iedereen bent. Dat maakt het zo bijzonder als je mensen vindt bij wie je wél echte vriendschap of liefde vindt.
Je zal weten hoe waardevol dat is omdat je ook weet wat niet is.
Misschien stopt de relatie als jij stopt met zo hard jouw best te doen.

.

Misschien blijft je telefoon wekenlang donker als je niets meer stuurt. Dat betekent niet dat je de relatie hebt verpest, maar dat betekent dat het geen liefde was, maar hechting. Het was geven aan degenen die het niet verdienen!
Jij verdient veel meer.
Het meest waardevolle wat je in je leven hebt is je tijd en energie, aangezien ze allebei beperkt zijn.
Als je dit begint te begrijpen weet je waarom je zo ongeduldig bent als je tijd doorbrengt met mensen die niet bij je passen. Je beseft dat het belangrijkste wat je voor jezelf en iedereen om je heen kunt doen, is je energie en je tijd harder beschermen.
Maak van je leven een veilige opvang, waar alleen emotioneel volwassen mensen zijn. Jij bent niet verantwoordelijk voor het redden van anderen. Je bent niet verantwoordelijk om ze te overtuigen om beter te worden.
Je verdient echte vriendschappen, echte verbintenissen en volledige liefde met emotioneel gezonde mensen. De beslissing om afstand te nemen van sommige mensen zal je de liefde, de waarde, het geluk en de bescherming geven die je verdient.

Ik kies voor mijzelf

 

Ik kies nu ook voor mij zelf en zo zie je dat er mensen op je pad komen als een les.. en die les heb ik volbracht..

Het is tijd om voor mij zelf te kiezen, en dat is pijnlijk, maar moet..

Vroeger ben ik noot katholiek opgegroeid, vraag me vaak af waarom niet..

Op mijn basisschool vroeger zijn we ook niet zo opgegroeid en ik de afgelopen jaren wel meerdere mensen op mijn pad heb gehad, die mij aangaven om toch katholiek te worden. Ik ga niet naar de kerk, maar ik weet nu heel goed dat god echt wel naar je luistert..

 

 

 

De laatste dagen

 

Ook wat er nu allemaal gaande is in de wereld staat ook allemaal in de bijbel..

Zo ook over de laatste dagen en daar zitten we nu in..  Deze dagen zullen voor vele zwaar worden en voor vele moeilijk te doorstaan. We zien het nu al dat er vele aardbevingen zijn en ook wordt er verteld dat er voedsel te korten zullen zijn, daarom geven wij aan dat mensen zich goed moeten voorbereiden..

De meeste mensen zullen helaas alleen om zichzelf geven en om geld. Ze zullen arrogant en ondankbaar worden.

Er zal veel wreed zijn en de meeste zullen geen liefde hebben voor elkaar, en daarom heb ik mij van hun afgezet..

Dit is de chaos wat staat te gebeuren en wetende dat dit gelukkig niet lang gaat duren..

goed voorbereid

Gelukkig zijn er ook goeie mensen die dit ook zien en ook goed voorbereid zijn..

Het is dat ik het geld niet heb om straks mijn straat te kunnen helpen aan eten en drinken zodat de mensen niet zonder komen te zitten..  Daarom mensen aangeven genoeg boodschappen in huis te halen is het enige wat ik nu kan aangeven bij ze, alleen de mensheid wil niet luisteren… Ze zien je hier als de gek in de straat, kijken je vreemd aan..

Straks zullen ze opkijken en inzien dat ik ze alleen maar wilde waarschuwen zodat ze voorbereid zijn..

 

https://didisdiary.nl/2022/12/14/de-schok-over-de-hele-wereld-zal-nu-snel-komen/ 

Aparte dingen meemaken en aparte dromen

Verder maak ik ook weer aparte dingen mee met mensen die ik tegen kom.

Vorige week een oudere mannetje die ik al een aantal jaartjes gedag zeg,  en hij erg eenzaam is hij dan even zijn verhaal kan doen.. en je ziet dat het hem goed doet. Nu ineens gaf hij aan van we zijn aparte mensen die niet geaccepteerd worden in deze maatschappij.. dit zag ik echt niet aankomen dat hij zoiets zou zeggen vanwege ik nooit iets over mijn eigen leven heb verteld, altijd vraag ik of hij het met hem goed gaat… Dus op zijn antwoord gaf ik aan dat klopt ja, maar de wereld staat op het punt te veranderen dus komt het wel goed. Hij gaf ook aan dat hij wist dat de wereld gaat veranderen.. hij is dus ook op de hoogte met wat er gaande is… en dat op zo een oudere leeftijd… mooi om dat te zien…

Gisteravond

Ook gisteravond 11 januari moest ik even van een kennis zijn hondje uitlaten en toen ik er heen fietste zag ik dat de kerktoren verlicht was in het groen. Hij is vaak rood of blauw verlicht dus ik vond het wel toepasselijk nu in deze tijd om er even een foto van te maken vanwege groen in onze taal met Q dat groen GO betekend dus ik maakte er even een foto van en sprong weer op de fiets om naar het huis te gaan  van de kennis om het hondje uit te laten, op dat moment loopt er een aparte man langs met een lange sik en die maakte zo een aparte buiging voor mij uit het niets.. en waarom het zo bizar..  alsof hij het licht bij mij zag schijnen ofzo en dat hij dat moest doen…  Dit heb ik nog nooit meegemaakt dat er iemand een buiging voor mij maakt..

 

 

Dromen

De laatste weken heb ik wel veel rare dromen alsof die echt zijn.. familie en vrienden die in 3D dimensie blijven hangen daar heb ik de vreemdste dromen over.. Echt heel bizar, maar ik weet nu dat we in onze dromen juist dingen aan het verwerken zijn, dus zullen vele mensen die naar 5D bewustzijn gaan vreemde dromen hebben over vrienden en familie en dit proces zullen we allemaal hebben..

Ik kan jullie vertellen dat we echt aan het einde zitten en dat we nu heel snel in een mooiere nieuwe wereld terecht gaan komen

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries
2 gedachte over “We leven in de laatste dagen..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.