GTB nieuws 13 januari 2023

Jan. 13, 2023
GTB 817..

ALAIN BERSET, PRESIDENT VAN ZWITSERLAND STAAT ALS VOORBEELD VOOR ALLE PRESIDENTEN, ALS PLEGER VAN GENOCIDE.

JA, RUTTE, LEES DIT MAAR EENS GOED.
Ook jij hebt de moordachtige prik gepromoot, aangeprezen voor 17 miljoen Nederlanders. En dat niet een keer, maar meerdere keren. Ook heb je het zien gebeuren, als president, ( want jullie geilen op je functies).

Je hebt het ook toegelaten. Je heb er niets aan gedaan. Je hebt het niet gestopt, bang dat jouw afpersers je bloot zouden leggen.
Ik kan mij niet voorstellen, dat, als je gedwongen wordt de prik te activeren en te bejubelen, dat je kunt denken dat het allemaal onschuldig gedoe is. Je moet wel degelijk door gehad hebben, dat het ernstig fout zat, temeer daar alle landen in de hele wereld tot hetzelfde handelen gedwongen werden, op hetzelfde moment.

Maar je wordt beschermd door een omgekocht en corrupte massa, waaronder het Nederlandse justitiƫle apparaat. Je voelt je veilig. Wat kan jouw het schelen die pijn en ellende, dat ontzaglijke verdriet, wat jij over tienduizenden families hebt uitgestrooid.

Wij zullen zien hoe het voorbeeld proces in de cabal Staat Zwitserland verloopt. Zij, de Zwitserse Justitie, zal wel een gat vinden waarmee zij het proces kunnen afstoppen en begraven. Het zal mij hogenlijk verbazen als daar iets uitkomt, ondanks het vertrouwen, dat de aanklagers in hun justitie hebben.

Maar dan nog blijven de feiten overeind. Militaire Tribunalen werken anders, die wetten zijn niet vergeven van trucs om de groten te beschermen.

Die hebben geen oneindige escapes ingebouwd.
Vergelijk de bestaande situatie maar met de tax wetten. De burger zit klem en moet altijd betalen, en het bedrijfsleven beschikt over tientallen mogelijkheden om geen tax te hoeven te betalen. Zij kunnen het tot een minimum beperken. Daarom zijn goede Laywers onbetaalbaar, daar zij alle escapes kennen.

Zo zit ons justitiƫle apparaat ook in elkaar. Het is er voor bescherming van de overheid. Wij kunnen het nu bijna dagelijks waarnemen .( zie de zaak Kat.)

Godszijdank werkt het militair tribunaal heel anders. Dus uiteindelijk maak jullie borsten maar nat.
Het is alleen jammer dat de Militairen korte metten maken met landverraders en dergelijken. Ik houd liever van lange metten. Op water en brood in een cel van twee bij drie en dan vijftig jaar of langer.

Ik zie jullie als kwallen aan het strand liggen in de zevende negatieve hemel, de onderste trap van het totale goddelijke gebeuren.
God zij met jullie, want jullie hebben nog een lange fatsoenlijke weg voor de boeg…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.