GTB nieuws 15 januari 2023

Jan.15, 2023
GTB 818 = 17 = Q

DE UKRAINE IS OP STERVEN NA EEN DOOD DUCK IN HET WATER.

De laatste maanden 23000 jonge mannen aan Ukrainse zijde moesten het leven laten. Dit voor steden, die eigenlijk al in handen zijn van de Russen. Het zijn ook Russische steden met een Russische bevolking.
Dus zoals zo vaak gebeurd zijn deze levens zinloos gaan hemelen, gedwongen en voor de gek gehouden als speeltjes door een paar evil geesten.

Het Westen zoals gezegd, samen met de States hebben al een heleboel aftandse tanks, trucks, kanonnen en houwitsers kunnen leveren, maar meer dan 50% daarvan is al aan de grens verdwenen door wapen handelaren en zullen wel ergens opduiken op zwarte markten in de Afrikaanse landen. Waar zij gretig in andere handen overgaan.

Maar de Ukraine is leeggebloed. Letterlijk. Men gaat over tot het ronselen van de jeugd, van vrouwen en oude van dagen, zij moeten verder het leven laten, zinloos en overbodig, zogenaamd om de eer van de Ukraine te redden.

Nobody gives a dime of laat een traan over deze jonge schurkenstaat, die eigenlijk nooit bestaan heeft. Polen pakt wat grond terug, wat vroeger van hen was. De Russen doen hetzelfde.

Het Westen trekt zich eervol terug, zij hebben er alles aan gedaan met hun oude stalen meuk. Het geld wat zij gestuurd hebben is weer via omwegen teruggekeerd in hun militaire industrial complex en in de zakken van honderden politici, die allemaal mee gesnoept hebben uit de pot.

To hell met de misleide jeugd, die geen leven meer hebben of als invalide maar moeten zien de rest van hun leven hoe zij in leven kunnen blijven.

Hongarije heeft besloten uit de EU te stappen, binnenkort zal Polen daarna volgen en dan langzaam zal de Eu als een pudding in elkaar zakken. Een mislukte poging om volken aan elkaar te binden, die niet aan elkaar gekoppeld willen worden.

In de Eu gaan nu stemmen op het Covid gebeuren te onderzoeken.
Het is een trend die zich door gaat zetten. Ook in de States waar mc.Carthy direct aangestuurd wordt door Trump.

Het net om Biden trekt nu ook dicht. Ook verdere instanties worden nu voor het blok gezet. De funding van de IRS. Is al ingetrokken en tien vierkante kilometer regeringsgebouwen in Washington staan leeg. Het personeel is weg.
Voor een gedeelte verhuisd naar Texas en Michigan.

De loonbelasting in de States wordt afgeschaft .
Het werd geint op een vrijwillige basis, maar tot nu toe bij niet betaling illegaal afgestraft. Maar die boeverij houdt nu op.

De oude anti loonbelastingwetten worden uit de kast getrokken.
Het duurt nu niet lang meer. De club in Zwitserland ondergrond is bijna ausradiert. Dan volgt de bovengrondse club vanzelf….

Het QFS systeem is nu wereldwijd geactiveerd…. Weer een teken dat de zaken de goede kant op gaan…..!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.