GTB nieuws 16 januari 2023

Jan. 16, 2022
GTB 819.

WAT DOET ONZE REGERING TOCH RAAR…..!!!!!

BREAKING: George Soros will not be attending the first day of the World Economic Forum meeting.

Zij gaan met z’n allen naar DAVOS, Zwitserland, het hart van de Cabal,
Luisteren naar het WEF ( Wereld Economisch Forum) een particuliere organisatie opgezet door Rockenfellor en Rothschild, bedoeld en in het leven geroepen om een Nieuwe Wereld Orde te stichtten, onder leiding van de rijksten ter wereld.

En als wij het goed bekijken dan voeren zij de plannen uit van het WEF forum en liegen dan tegen de oppositie, dat het WEF niet meer is dan een praat clubje.
Ondertussen is Kaag, dat verkramte schepsel, leidster van een stuurgroep van de WEF en komt daar ook eerlijk vooruit. Verder zit zij zover wij weten nog in een club. Terwijl in de wet staat, dat ministers geen nevenfuncties mogen hebben, ten einde de schijn van partijdigheid en invloed te vermijden……zij heeft er glad schijt aan… grof gezegd. Maar hun handelswijze is ook grof….

EN NIEMAND DOET WAT…… Ja, hier en daar een kreun en verder niets.
De meeste mensen halen, net zoals onze volksvertegenwoordigingen in beide regeringskamers, de schouders op en zijn nog te lui om zich in dat smerige gedoe in te graven.
Want smerig is het.

De mensen geen eigen land meer, geen eigen cultuur meer, geen eigenhuis meer of eigen auto, geen eigen vrijheid meer. Het inperken van verplaatsen kijkt daarbij om de hoek.
Geen eigendom meer, zegt die domme grote bek van Klaver..
Wij hebben het hier over puur communisme en maoïsme.

Dat was in zekere zin nog een milde uitgave, Jawel allemaal een groen petje op, want die kleuren, daar heb je allemaal niets aan.

Zij, de regering luistert ons op alle mogelijk manieren af, zonder dat wij dat weten. De TV , al staat ie uit, neemt gesprekken op, de tel luistert mee, het mobieltje registreert alle aankopen, omdat U het verdomd om cash te gebruiken. Uw auto registreert al meer dan tien jaar waar U allemaal heen rijdt. Tot en met gesprekken in auto’s….
Uw vrijheidswetten worden door hen met de voeten getreden en NIEMAND DOET WAT…..!!!!!

Rutte liegt en bedriegt openlijk, Kaag, als geslepen Heks, draait zich overal uit, Hoekstra slijmt mee en Segers neemt nu de benen. Het wordt hem te gek. Maar hij heeft ook voor de injecties gestemd en heeft ze aanbevolen.

De oversterfte haalt hem ook in. Want dat kunnen zij niet verbergen. Het enige wat zij nu nog kunnen doen is verbieden om er over te praten, dan stemt de oppositie ook voor, wat dat bespaart hen een hoop gezeik van hun achterban.

Ik zou zeggen, gewoon naar Den Haag gaan en hen vragen om weg te gaan, zo niet, dan een burger arrest plegen en voor het gerecht dagen. op beschuldiging van genocide, landsverraad e.d. , dan is het zo gepiept.
Weigert het gerecht, omdat het corrupt blijkt te zijn, welnu dan militaire tribunalen. Zoals al wordt gefluisterd is dat de enige optie die ons nog overblijft. En heel Europa begint men daarover te denken…..

Denkt U ook mee….?????

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.