GTB nieuws 23 januari 2023

Jan. 17, 2023
GTB 820.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
(16-01-‘23).

rothschild

Volgens BF. , de info die hij van geheime diensten heeft gekregen, wordt een tikje van de sluier der SCOTUS BESLISSING OPGELICHT.
Een bewust weigeren van de case Brunson was gelegen in het feit. Dat dan De avatar Biden ( als puppet van Rothschild) af zou moeten treden en opgevolgd zou worden door De avatar Trump (ook puppet van Rothschild), dus er zou niets wijzigen.

De puppet AVATAR Trump is opgetreden,( door de Cabal club daar neergezet), daar de echte Trump vanwege aanslagen en bedreigingen zijn heil zocht als Commander in Chief van alle legereenheden in de meest beveiligde militaire bunker ter wereld.

De onechte trad op bij allerlei gelegenheden en promootte de injecties etc. etc.( een niet begrepen standpunt)
De Trump- avatar zette vele patriots op het verkeerde been. Nu wordt Biden gewoon afgezet en volgen er nieuwe verkiezingen, waardoor de echte Trump weer naar buiten kan optreden, zonder de kans te lopen direct gedood te worden. Want dan is de Cabal onthoofd en zijn de meeste leden gaan hemelen.

De United nations ( U.N) bereiden zich voor om te verhuizen naar Laos. Zoals U weet is deze organisatie een cabal – puppet organisatie en werd kort na de WW II opgericht door Rockenfellor, die zelf de leden van de U.N. heeft samengesteld. Daar zijn geen verkiezingen aan vooraf gegaan, maar van elk land werd een vertegenwoordiger door het bestuur ( Rockenfellor) uitgenodigd deel te nemen dus terwijl iedereen dacht, dat het landen vertegenwoordigers waren, waren het uitgezochte medewerkers en ja knikkers van Rockenfellor club en de zijnen.

Door naar Laos te gaan, onttrekt de U.N. zich nu
aan de directe macht van de Rockenfellors en zal de samenstelling van de leden zich wijzigen.

De khazarian Nazi club is zwaar aan het verliezen , dit volgens een aantal geheime diensten. Mensen als Macron, Trudeau, de Paus, Johnson en Merkel,hebben het gehad. De zaken worden steeds duidelijker.
Binnenkort zal de plastic mask Paus Franciscus tot aftreden worden gedwongen, terwijl ook Biden het veld moet ruimen.

Daardoor zijn de vertegenwoordigers van de naar buiten optredende
Cabal, van hun spreekbuizen beroofd. Er staan wonderwel geen vervangers meer klaar.

(GTB; wij moeten meer geduld hebben en feller optreden indien wij door onze regeringen belazerd worden, want dat worden wij wereldwijd.)

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.