GTB nieuws 18 januari 2023

Jan.18, 2023
GTB 821.

VERVOLG VAN ANALIZE VAN BENJAMIN FULFORD, GEZIEN DOOR BRIL VAN GTB. (16.01.’23)

Het is bijna niet meer te volgen wat de ontwikkelingen zijn die nu achter de schermen plaats vinden. B.F. volgt het op nauwe voet.
De grote meest bepalende groep van de commissie van 300 heeft een nieuwe nr. M 1 gekozen. Het is een U nog onbekende prins in Europa. De commissie van 300 hebben im grossem ganzen steeds de achterliggende krachten bepaald, maar de Russen hebben er genoeg van. Zij hebben laten weten, dat zij als het Westen geen vrede wil sluiten, zij desnoods met militair geweld deze vrede zullen afdwingen.

Het Westen is daarbij machteloos militair gezien, de Russische beer af te houden. ( Het gaat niet alleen om de Russen maar ook om alle BRICS Countries, die volledig achter Rusland staan). Het enige wat het Westen nog naar voren kan brengen ter bescherming zijn de gezamenlijke spaceforces. Daartoe is er in het geheim een conferentie bijeen geroepen van 7 Space landen. De UK, France, Duitsland, Australië, New Zeeland, Canada en de USA. De besluiten daarvan moeten wij afwachten.

De situatie in de USA verslechterd. Deze week raken zij het schulden plafond en zullen zich moeten herfinancieren door kunstschatten aan China te verkopen. Mc.Carthy zal, nadat Biden en Harris zijn afgetreden het presidentsstokje eerst overnemen in voorbereiding op nieuwe verkiezingen en Biden gaat op grond van de privé opgeslagen documenten ( een zware criminele act) aftreden en niet voor moord, en landsverraad of falsificaties. Biden viel afgelopen week weer door de mand, toen hij een speech hield en geen enkele keer met zijn ogen knipperde, waardoor hij aangewezen kan worden als een avatar/kloon. Het niet knipperen met de oogleden is een kloon teken., wat bij de normale mens niet mogelijk is.

Verder is de rituele moord op Diana in de UK wel degelijk een opzet geweest.( er steekt veel meer achter.)
Zij was zwanger van een tweeling van Fayette, die door de Iraanse inlichtingen dienst is vermoord. Het ex hoofd van de MI 6, Van Der Meer, was in een straal van een mijl van het ongeluk aanwezig. Wat wel iets zegt qua inmenging.

Ook de mask dragende Paus zal binnenkort toch gedwongen worden aftetreden. Hij heeft de komende weken alle afspraken afgezegd. Ook, nadat de leider van de oppositie Cardinaal Pell op 10 januari jongstleden werd vermoord, De druk om aftetreden op de Paus blijft groot, de 33 graden vrijmetselaars , moeten nu het veld ruimen….

Er gaan geruchten dat prins William het stokje niet wil over nemen van koning Charles de III, van de UK. Waarschijnlijk weet deze jongeman meer over de achtergronden en handelswijzen van de “ koninklijke familie”, dan wij denken.( daar zie je een stukje invloed van moeder Diana, die waarschijnlijk veel ontdekt heeft over de “familie”).

Waarschijnlijk heeft prins Harry met zijn Megan zich daarom ook reeds
gedistantieerd van de Koninklijke Familie.

Het rammelt nu aan alle kanten, blijf kalm en oplettend. De ontwikkelingen zijn positief voor ons, dus voor de gehele mensheid…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.