GTB nieuws 19 januari 2023

Jan. 19, 2022.
GTB 822.

DE TOESTAND IN DE WERELD VOLGENS GTB. OP DIT MOMENT.

DE WIJSHEID HEB IK NIET IN PACHT. DIT IS MIJN EIGEN MENING met alle beperkingen en onwetendheid. Een aantal experts op een hoop, onder een pers gezet, geperst en het sap geprobeerd te analizeren. Zo moet U mijn mening zien. Nu heb ik wel wat ervaring in analyzes en ontwikkelingen, dat heb ik mijn hele leven gedaan. Maar dat is erg beperkt. Het gaat erom welke gegevens staan je ter beschikking.

Hoeveel informatie heb je voor je analyse. Een mier kan veel over het land en grond weten, maar hij weet niets over wat er op het SCHIP gebeurd midden op de oceaan.
Welnu ik ben die mier. Dus mijn analyzes en buikgevoel zijn erg beperkt.
Dat moet U in het achterhoofd houden.

Wat mij steeds steekt is het feit dat publiekelijk weinig gebeurd. De mensen zien alleen de vooruitgang en streken van de Cabal, maar merken niets van de tegenzetten. Een voorbeeld. Wij weten dat Biden een avatar/ kloon is.
Maar wat hebben wij daaraan, als wij zien dat die kloon gewoon doorgaat met de USA onderuit te halen, dat de kloon gewoon zijn gang gaat, net zoals de originele zou doen.

Wat hebben wij aan Trump, die het verzet “leidt”, vanuit zijn bunker, maar alles laat gebeuren, zoals het gebeurd.
Het gaat zoals het in Nederland gaat. Rutte gaat gewoon zijn gang, wetten tegen de bevolking worden gewoon doorgezet en hij acteerd als een puppet voor de WEF. Geeft wapens aan de Ukraine, terwijl het Nederlandse volk dat niet wil.

Het gaat gewoon door, al staan wij langs de kant te schreeuwen dat het niet moet. Met bloemen in de bek en de gitaar in de hand bezingen wij zijn onzinnige daden. De houding zien wij over de hele wereld. Er veranderd alleen wat in de landen, waar de bevolking het zelf niet meer pikt. Zie Brazil, zie Chili…..!!!

Wij worden door de White Hats niet geïnformeerd. Ja, er vinden geheime executies plaats en militaire tribunalen, maar in de officiële berichtgeving is er niets te vinden. Het ondersteund ons niet. Het geeft onze weerstand geen voer.

Daarom zijn wij met z’n allen aan het graven naar nieuws, het voedsel voor onze hoop, dat het gaat veranderen.
Achter de schermen gebeurd van alles en gelukkig zijn er insiders zoals
Benjamin Fulford, die over de stand der zaken wat inzichten doorgeven.

Het is natuurlijk wel zo, dat als wij iets willen veranderen, dan moeten wij dat als volk zelf doen en niet wachten op een Belg of een fransman of Amerikaan, die hebben zelf de handen vol en zijn zelf ook niet vooruit te branden, waarschijnlijk staan zij onder mindcontrol wapens.

Als wij niets doen, alleen de tegenpartij laten weten dat wij het niet met hen eens zijn dan schiet je daar niets mee op. Niet in gedichten, niet met bloemen zwaaien, niet met hen er op te wijzen en steeds te zeggen dat zij fout handelen. Ook niet met protesten, die gewoon open en eerlijk uit elkaar geslagen worden. Je kunt met een tractor 3500 maal de autobaan blokkeren, maar daar schiet je niets mee op.

Wat je wel kunt doen en dat helpt erg goed is staken, de boel plat leggen. Stoppen met luisteren, stoppen met die mensen te betalen.
Dat is effectief…dat heeft altijd gewerkt. Daarom hebben wij het nog steeds over de dokwerkers staking in februari tijdens de oorlog.

Omdat staken effectief is en werkt en resultaten afwerpt. Het is het grootste effectiefste wapen, die een mens kan inzetten.
Welnu waar wachten wij op…. op wie….op wat…en waarom????

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.