GTB nieuws 21 januari 2023

 

Jan. 21, 2023
GTB.. 823.

1000 DAVO’S JETS EN PERSOON ARDERN, NEWSEALAND GONE BY THE WIND.

Dat er 1000 privé jets zijn betwijfel ik zeer., misschien een paar honderd.
Dat wordt alleen al moeilijk die te parkeren, laat staan een duizend.

Probeer eens duizend auto’s te parkeren, dan moet je al grote weilanden hebben om die allemaal fatsoenlijk te parkeren. Maar de boodschap is duidelijk. De Groten der aarde geven geen moer om het milieu. Zij geven een moer om macht. Want daar gaat het om. Macht over de mens, ten gunste van zichzelf. Natuurlijk is het bedrijfsleven daar volledig aanwezig. Wel eens gehoord van de Global Corporate Control.

Dat is macht. Macht, die de macht niet kwijt wil, maar die meer macht wil, daarom zijn zij er. Daarom zijn ook alle banken er, want als Rothschild en Rockenfellor aanwezig zijn, dan moet je er bij zijn.
Een Klaus Schwab is een Rockenfellor afstammeling.

Al Gore met zijn grote bek, volgevreten en wel is er natuurlijk ook. Ja die honderd miljoen die hij van de macht club gekregen heeft zullen wel op zijn. Dus je moet weer je neus laten zien. De zogenaamde milieu defensie
Zijn niet serieus.

Wij hebben nog steeds het drijvende plastic eiland in de stille oceaan. Wij hebben nog steeds China die zoveel kolencentrales mag bouwen als hij wil. Wij hebben nog steeds het brazilliaanse oerwoud, wat elke dag slinkt en wij hebben nog steeds milieu activisten die gearresteerd worden, als zij tegen de ouderwetse bruinkool afgravingen zijn.

Men is niet serieus, het tegendeel. Ons kabinet wil het hele land vol bouwen met steden , terwijl de koeien moeten verdwijnen en de CO2, die het groeien van natuur bevorderd, proberen zij nog steeds fanatiek om zeep te helpen, want gaat die om zeep, dan gaan wij om zeep.

Insecten eten is beter zeggen zij dan, terwijl hun biefstuk wordt ingevlogen uit Argentina, want daar komt het beste vlees vandaan.
Wij hebben ook gezien de arrogante uitlatingen van Rutte, die vindt dat de burger zelf schuld is, dan had hij er maar iets tegen moeten doen. De Staat kan niets verweten worden, zegt hij nog grijnzend. Je zou hem zo voor zijn smoel slaan…..

Dan hebben wij nog de vrouw met de piemel. Ardern, premier van Nieuw Zeeland, die aftreed. Het gruwelijkste vindt ik nog dat zij zich gedraagd als vrouw en de bevolking belazerd door zonder woorden een kindje te krijgen. Maar gebaard heeft zij die niet, want dat zou een unicum zijn. Zij belazeren gewoon rucksichtsloos de bevolking. Dat is toch gajes en Gojim.

De trekken krijgen zij nog allemaal thuis want karma is zeer hardnekkig. Wie iemand belazerd, wordt zelf belazerd, wie iemand tekort doet wordt zelf tekort gedaan. Zij moeten het immers nog leren. Nog leren om te gaan met de medemens. Het spreekwoord luidt wie goed doet, goed ontmoet. Wie slecht doet, slecht ontmoet.

Daarom zijn er 7 negatieve hemelen, al die mensen die zo gericht zijn op te ontvangen. Het zijn onrijpe, onervaren jonge zielen. Zij hebben nog een lange weg te gaan…..zij moeten leren te geven, in plaats van te nemen..
Maar dat is hun zaak en niet de onze….

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.