GTB nieuws 22 januari 2023

Jan. 22, 2023
GTB 824.

VROUWEN MET PIEMELS ZIJN IN.! het wemelt er van.

KAMALA HARRIS (KAMAL AROUSH) HAS A PENIS

Vooral in de top. Ardern van Nieuw Zeeland hebben wij net gezien.
Met een baby, die zij trots aan het publiek toont. Net alsof zij die zelf heeft gekregen, maar vrouwen met piemels, dus omgebouwde mannen kunnen geen kinderen baren, wel adopteren. Maar zij belazerd de bevolking. Zij doet net alsof zij het gebaart heeft. Zij is zeer onbetrouwbaar. (Cabal) Want het is een bewuste onnodige misleiding van het volk.

Een keer heeft zij lachend voor de camera gezegd dat zij een man is, maar dat filmpje draaien zij niet meer.
Dan is er Michelle Obama. Ook een homo en omgebouwde man, dus een vrouw met een piemel. Ook die belazerd de goede gemeente met twee kinderen, die zij geadopteerd heeft, of liever gezegd afgekocht heeft van een echt gezin.

De vader heeft later, omdat hij logischerwijs geen toegang tot zijn kinderen kon krijgen, geprocedeerd, maar daar is niets van terecht gekomen. Barack Obama (voorheen Barry Soetoro). Is geboren in Kenia/ Hawaï , een homo met een vriend Mikael.

Mikael heeft zich laten ombouwen tot vrouw met een piemel en klaar is kees. U kunt zeggen ; Wat maakt dat nu toch uit. Welnu het is de secrecy,. Waardoor men afpersbaar wordt en moet dansen naar de pijpen van de afperser(cabal). Dat moet Ardern ook. Dat is het grote gevaar, een reëel gevaar, want die afpersing gebeurd ook.!!!

Kijk naar Macron . Als beeldschoon jongetje door zijn rijke satanische ouders in een Israëlisch bordeel gebracht, waar hij zijn pedofiel ontmoette. Die pedofiel heeft zich laten ombouwen tot vrouw met een piemel, en zie daar de first lady van France. Kijk naar Bush, Barbara Busch, een omgebouwde man, dus een vrouw met een piemel. Kamela Harris ( vice President), een vrouw met een piemel. President Biden, een pedofiel, Kijk naar Gaga, een vrouw met een piemel. Kijk naar de vrouwen van Victoria secret, allemaal vrouwen met piemels, Serena Williams, een vrouw met een piemel. Etc etc.

Welnu Justin- Castro Trudeau, homo/ pedofiel. Kijk naar Rutte, niet getrouwd, beschuldigd van het bijwonen van satanische rituelen en voorzitter geweest van de enige pedofielen club in de wereld.. Kijk naar Merkel, een pedofiel, ik heb de aanklachten van de slachtoffers van haar gevolgd, het zijn er meer dan honderd, die zij geschaadt heeft.

Ik heb niets tegen vrouwen met piemels, ik heb niets tegen homo seksuele, ook heb ik niets tegen pedofielen. Tenzij zij zich niet aan de wet houden. Zich laten afpersen, zich vergrijpen aan kinderen en de maatschappij in zijn geheel grote schade toe brengen.

Als je zo geboren bent kun je daar niets aan doen. So be it.
Maar het is bijzonder vreemd, zeer raar zelfs, maar wel erg logisch, dat deze mensen zich allemaal aan toppen van de politiek en het bedrijfsleven bevinden, posities met macht. (Cabal). Zij maken gebruik van halve en hele dekmantels, maar belazeren en benadelen je waar je bijstaat. Liegen en bedriegen past daarbij.

En allemaal natuurlijk naar het WEF., want gaan zij niet, dan zijn ze de pier.
Dan zwaait er wat. En doen ze niet wat deze club voorschrijft, dan is dat voor hun het einde. Dus wij moeten dit scum, die ruimte niet toestaan en hen onmiddelijk uit hun verworven functies zetten. Vrij makkelijk te herkennen aan de symbolieken die zij (ook gedwongen) hanteren en waar zij elkaar door kunnen herkennen.
Maar dat kunnen wij ook. Of kijkt U liever de andere kant uit.

De tegenpartij bedekt een oog, en houdt de vinger tegen de lip. Niet kijken, niet praten erover. Het 3×6 teken met een hand is ook overbekend. Doet U ogen allebei open…., zie de 0 tussen duim en wijsvinger en de drie rechte andere opgestoken vingers.

U weet nu, als U dat nog niet wist, waarom er zoveel seksuele “afwijkende” zich aan de top bevinden…..(normalen zetten zij daar niet neer.- die zijn niet afpersbaar..!!!!!).

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.