GTB nieuws 23 januari 2023

Jan. 23,
GTB 825.

AFPERSING, OMKOPING, LOVE TRAPS, MARTELING EN MOORD, SATANISCHE RITUELEN EN CANNABALISME.

WAAROM LATEN MENSEN ZICH AFPERSEN, waarom geven zij toe aan die kabbalistische druk.
Het is geen kattenpis, het is echt. De keuze is er niet. Zelfdoding, of vermoord worden, dodelijke crash, vliegtuig ongeluk, vergiftiging, hartstilstand. Dat zijn de methoden, die de cabal toepast, als men weigert naar hen te luisteren.

Zij rekruteren de leiders uit bordelen, homo seksuele clubs, lesbische clubs, en sommige vangen zij af door love traps. Bijvoorbeeld drogeren, met een partner naar bed, snachts uitwisselen met een getrainde kind van 6, 7. of 8 jaar, of ietsje ouder. Alles filmen , daarna uitnodigen en fantastische functies en geldhoeveelheden beloven, maar daar tegenover een verkrachting van een kind op film opeisen, of afpersen met wel of geen toestemming.

Daarna een rituele satanische moord plegen. Er is dan geen weg meer terug. Materiaal genoeg en na de moord helemaal compleet.
Als dat bekend wordt is het totale ontering en levenslange gevangenisstraf voor de persoon in kwestie.!!!!

Daartegenover gezet, roem en ( gecontroleerde) machtsfunctie.
Daarom krijg je die mensen niet om. Zij hebben geen keus. Zelfmoord of Roem. De keuze is onomkeerbaar.
Daarom helpt bij hen geen bloem, geen gedicht, geen lied. Geen protest. Zij hebben voor die tijd al deze keuze moeten maken. Alles of niets.

Ronald Bernard

Wij hebben dat echt kunnen zien bij Ronald Bernard. Hij vertelde het. Maar hij werd psychisch geblokt omdat hij vroeger zelf misbruikt was. Daarom kon hij zijn laatste opdracht ; satanisch martelen en doden van een kind niet uitvoeren. Zijn beloning zou zijn geweest ongelimiteerd toegang tot het grote geld en macht. ( terwijl hij al een stoel had op de beurs in a’dam. stock exchange.)

Men nam hem zijn stoel en zijn geld af, men sloot hem tot 2x toe in een psychiatrische inrichting op. —-gelukkig haalde een vriend hem eruit, na jaren.
Daar hij nooit namen heeft genoemd van zijn boosdoeners, heeft hij het tot nu toe overleeft.

Gaat U zelf maar eens na hoe groot de machten moeten zijn geweest en nog zijn, die hem via het gerecht hebben opgesloten in een inrichting en zijn geld hebben afgenomen.

Dus als zulke aan de Top in functie gezette lui aftreden, ( Ardern) dan doen zij dat omdat zij daartoe opdracht krijgen. Zo is Johnson in de UK weggegaan,, Merkel, May , Prodi , Abe – Japan vermoord. En zo zijn de drie afrikaanse Presidenten vermoord, die niet hun bevolkingen wilden laten inenten met het gevaarlijke serum, tegen de covid belazerderij. Omdat zij op de hoogte waren van de Hoax, net zoals al die anderen, die die het wisten, maar niet durfden te weigeren.

Daarom dringt Rutte aan op wapens voor de Ukraine en Macron ook. , maar Schulz heeft een deal gemaakt met Poetin, dus die doet het nu kalm aan. Het enige wat U kunt doen om van zulk soort mensen af te komen is ; niet meer doen wat zij zeggen. Stoppen met hun salaris te betalen.

Zij zijn namelijk niet meer die regering, die U heeft gekozen, ( zij zijn gehackt)en dat heeft U de laatste tien jaren overduidelijk gemerkt. En zij hebben U dat laten weten, door hun handelen, hun liegen en bedriegen, dat zij zichzelf niet meer kunnen en mogen zijn.

Het is nu aan U..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.