GTB nieuws 24 januari 2023

Jan 24, 2023
GTB 826. 1/2.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 23/01/23)

Het rijk van de Rockenfellors staat op instorten. Wij kunnen dat zien aan het plafond van 31,4 Biljoen, wat zij bereikt hebben op 19 januari 2023 en niet aan hun betalingsverplichtingen verder hebben kunnen voldoen.

De Ceo van de Amerikaanse Noten Bank is op de dag daarvoor teruggetreden vanwege een covid besmetting. Dat kan betekenen dat hij, of gearresteerd is of ondergedoken.

Zo verlaten de ratten het schip. Het eerste wat Biden na zijn gestolen aanstelling deed was de Amerikanen afsnijden van hun oliepijplijn ( Alaska) waardoor men afhankelijk werd van de dure olie van Rockenfellor. Dat is oa ook waarschijnlijk de reden dat de Ukraine oorlog door hen werd gestart, om het Westen af te snijden van de goedkope Russische olie.

Daarom werden ook de gasleidingen opgeblazen in de Oostzee door corporate America.
De Rockenfellors en Rothschilds hebben een ongebreidelde macht. Met hun Fortune 500 companies en meer dan 200 stichtingen beheersen zij de wereld. En dat niet alleen, ook de CFR , en de commissie van 300, de VN en de NATO worden door hen aangestuurd.

Zij hebben Japan nog voor het zogenaamde de “ongeluk “ van Fukushima met aardbeving wapens bedreigd om in het gelid te lopen. Bijvoorbeeld hebben zij Japanse companies gedwongen de helft van hun solar panels production weg te gooien waardoor de prijs van Silitium, een product door Rockenfellor geleverd, 5x de prijs werd van wat het voorheen was. Ook hebben zij er voor gezorgd, dat de echte technische uitvindingen van energy door Tesla niet op de markt gekomen zijn. Tesla stierf arm in een flatje en al zijn uitvindingen hebben zij geroofd en tegelijkertijd geblokkeerd.

70% van de meeste productiekosten worden geboren door het gebruik van energie. En Rockenfellor is een leverantier van energy.

Ook hebben zij de ontwikkelingen van kankermedicijnen geblokkeerd.
Vroeger kwam kanker voor bij een op de twintig mensen en dat is nu bij een op de twee. Zij zijn diegenen, die de Covid 19 Hoax gestart hebben.

Big pharma, te weten Pfizer, Biontech, Moderna en Johnson en Johnson, zijn allen companies, aangestuurd door de Khazarian Maffia, maar eigendom van Rockenfellor. Zij hebben miljarden winsten elk jaar, die ieder jaar groter worden.

Maar hun macht is aan het tanen en de opmars van waterstof is niet meer te stuiten. Zelfs China is begonnen met het produceren van waterstof. Waterstof wordt in feite de aandrijfstof van de toekomst met aan zijn zijde de Zero Point Energy uit de Quantum Vacuüm van Tesla.

Word vervolgd

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.