GTB nieuws 25 januari 2023

Jan.25, 2023
GTB 826 2/2.

VERVOLG.
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 23/01/23) 2/2.

Jerom Paul, de Ceo van de Bank van America is uit zijn functie . Jellen van de USA Finanz afdeling is naar Zwitserland gereisd om de Chinese onderminister van financiën te spreken. Het ging hier om een bedel missie. Maar de onderhandelingen werden afgebroken door haar, daar de Chinezen waarschijnlijk te grote eisen neerlegden.

Waarschijnlijk ook de eis de verantwoordelijken van de Covid Hoax gestraft dienen te worden. Daar de onverantwoordelijke spuiten het leven hebben gekost aan meer dan een miljoen chinezen. Maar ook de Chinezen weten, dat het einde van de macht van Corporate America in zicht is.

Dat is ook het geval in de Ukraine. Laatste week werden naar schatting 40.000 Ukrainse soldaten buiten gevecht gesteld. Tot nu toe, volgens de info uit Rusland, zijn 157.000 Ukrainse soldaten om het leven gekomen en ca. 300.000 gewond.. slechts 16000 russen zijn om het leven gekomen.

Dat betekend voor elke rus sterven 9 Ukrainse soldaten.
Dat houdt geen land vol. Men ronselt nu op de straten 14, 15 jarigen , die de wapens moeten opnemen.

De USA, de U.K. en ook Germany zijn gestopt met leveren van panzers.
Er zijn gloednieuwe panzers door geleverd vanuit de Ukraine naar Rusland. Ook 50 gloednieuwe drones , een geschenk van Chevrolet, werden naar Rusland door geleverd. Er zijn geen soldaten meer, die goed getraind zijn deze wapens te bedienen.

Nu dreigen de Russen om Zwitserland aan te vallen, indien de Octagon groep, een creatie van de Rothschilds niet door Swiss uit de roulatie genomen wordt. De Rothschilds zijn bezig met onderhandelingen om hun macht op te geven.

Ook zien wij nu een deadline voor Biden. Steeds meer staats geheime documenten worden gevonden in zijn privé omgeving. Ook Kamela Harris, vice president en lid van de CFR( Council of Foreign Relations) kan Biden niet opvolgen, omdat haar ouders geen Amerikanen zijn.

Ook zien wij de Gouverneur van Arizona , Kathy Hopps, die kaplaarzen draagt met een door de militairen aangebracht bewakingsslot. Dus zij staat al onder controle. OOK DE STAFCHEF VAN HET WITTE HUIS IS AFGETREDEN….De ratten verlaten het schip.

Het is duidelijk dus dat het gedaan is met de macht van de Rockenfellors. Dat kunnen wij ook concluderen uit een groot aantal afzeggingen van het WEF congres in Davos…. last minutes cancellations…..

 

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.